KAPACITET

ÖVERLADDAD

Nya Jeep® Grand Cherokee Trackhawk kan övervinna även de mest omöjliga utmaningarna. Anpassa körupplevelsen så att den blir helt unik. Aktivera Launch Control och naglas fast i sätet av kraften hos den överladdade 6,2-liters HEMI V8-motorn.

SLÄPP LÖS KRAFTEN

Upplev en acceleration från startlinjen som får blodet att rusa. Med tre racinganpassade system som standard bjuder Jeep® Grand Cherokee Trackhawk på prestanda värdig en drag racing-bana i vardagen.

HÅLL KOLL PÅ PRESTANDAN

Performance Pages visar en mängd registrerade tider och mätaravläsningar. En motordynamometer mäter momentanvärden för hästkrafter och vridmoment som ägarna kan spara på ett USB-minne via en funktion som tar ögonblicksbilder.

EXTERIÖR

DET ÄR LÄTT ATT SE VAD VI GÅR FÖR

Den självsäkra och eleganta exteriördesignen utstrålar styrka från alla vinklar. Jeep® Grand Cherokee har en lyxig exteriörstyling, från Laredo till Trackhawk, med bland annat en modern kylargrill och stötfångarpanel, fyra avgasrör, Supercharged-emblem, gula bromsok och exklusiva nya 20” lättmetallfälgar.

INTERIÖR

FÖRSTKLASSIG INTERIÖR

Sätenas racinginspirerade sidostöd håller dig på plats under snabba manövrar och ger dig full kontroll i varje kurva. Kolfiberdetaljer ger bilen en sofistikerad och racinginspirerad kupé som eggar din inneboende längtan efter fart. Det standardmonterade Uconnect NAV-systemet med 8,4” pekskärm har den exklusiva funktionen Trackhawk Performance Pages som hjälper dig att övervaka och registrera en mängd olika prestandadata.

TrackHawk-emblem på säte

Kolfiberinlägg

Unika sömmar