TA BILEN IN I DET EXTRAORDINÄRA

Den helt nya Jeep® Compass tar dig bortom de välbekanta och konventionella vägarna och får dig att ompröva vardagen på ett extraordinärt sätt. Följ med på en resa där du kommer att få träffa fyra framträdande personer inom områdena design, användarupplevelse, teknologi och kapacitet. Genom sitt arbete och sitt tänkande har de förändrat samhället och vardagslivet och inspirerat människors sätt att betrakta världen och interagera med den.

PERFEKT ESTETIK

Kylargrill

jeep-compass-front-grille

Den legendariska grillen, den mest utmärkande symbolen för Jeep®, har omkonstruerats för att ge en fräsch och innovativ personlighet åt den helt nya Jeep® Compass.

Dagsljusinsläpp

jeep-compass-shark-fin

Det främsta särdraget hos Jeep® Compass: de kromade lister som omsluter bakrutan och ger bilen ett exklusivt och sofistikerat utseende, något som balanseras av dess aggressiva och karaktäristiska hållning.

Skärmbreddare

jeep-compass-fender-flares

En starkare och mer atletisk profil. De trapetsformade hjulhusen och markerade skärmbreddarna fulländar exteriören och ger bilen ett aggressivt och muskulöst utseende. Slutresultatet är en skulptural form som inte kommer att gå obemärkt förbi.

FÖRFINAD KÄNSLA

Soltak med dubbla rutor:

jeep-compass-dual-pane

Den helt nya Jeep® Compass är full av användarvänliga egenskaper, inklusive ett soltak med dubbla rutor och vid öppning, som ger dig all frisk luft och sol du vill ha.

Läderklädd ratt:

jeep-compass-leather-steering-wheel

Precisionshantverket och de högkvalitativa materialen i Jeep® kommer till uttryck i den läderklädda ratten med inbyggda kontroller för ljud, röst och körsäkerhetssystem. Det gör att föraren kan hålla händerna på ratten och fokusera på vägen.

Säten:

jeep-compass-interior-seating

De profilerade sätena är bekväma och har sömmar i kontrasterande färger, vilket ger ett exklusivt drag åt interiören.

TECH-ATTITYD

Uconnect™ 8.4 NAV

jeep-compass-dual-pane

Den nya generationens Uconnect™ 8.4 NAV har en rad handsfree-kommunikations-, underhållnings- och navigeringsfunktioner med en stor, 8,4-tums pekskärm, som tillhör de bästa i sin klass och som stödjer multi-touch-gester där du kan zooma, peka och svepa.

7-tums kombiinstrument

jeep-compass-leather-steering-wheel

Kombiinstrumentet med 7-tums fullfärgs-LED ger föraren en lång rad anpassningsmöjligheter, från grundläggande hastighetsavläsning till information om specifik fordonsstatus, och gör det möjligt för föraren att personanpassa informationen.

Speglingsfunktion

jeep-compass-interior-seating

Uconnect™ 8.4 NAV-systemet omfattar Apple CarPlay och Android Auto. Ett smartare, enklare och säkrare sätt att använda din Apple- eller Android-smartphone i bilen, som gör att du enkelt kan ringa, komma åt musik, skicka och ta emot meddelanden och mycket mer.