4xe PLUG-IN HYBRID
100% JEEP®. 100% HYBRID.
Jeep® utvecklar sin fyrhjulsdrift genom att kombinera varumärkets 4x4-kapacitet med en kraftfull elmotor. Bränsleförbrukning och utsläpp minskas med förbättrad säkerhet, prestanda och kapacitet. Mer än något annat är 4xe nyckeln till att öppna dörrarna till en ny värld av mobilitetslösningar som utvecklar sättet att leva den verkliga Jeep®-upplevelsen.
Logo 4xe,Logo 4xe

Upptäck incitamenten

Ange ditt postnummer för att hitta information om nationella och / eller lokala incitament * i ditt område som erbjuds privata köpare av helt elektriska personbilar.

POSTNUMMER
ÄNDRA
DU KAN SPARA UPP TILL
dina lokala fördelar:
Logo 4xe,Logo 4xe
Vi kunde tyvärr inte hitta några incitement* för detta postnummer
Enkel att ladda
Att ladda batteriet på den nya Jeep® 4xe Plug-in Hybrid är enkelt, intuitivt och bekvämt tack vare alla laddningslösningarna. Du kan ladda batteriet under körning, som vanliga hybridfordon, men också med kontakten, hemma eller vid en offentlig laddningsplats . Alltid enkelt och snabbt.
Enkel att köra
Jeep 4xe laddar alltid batteriet under körning, genom nya funktioner som eCoasting och eBraking. Med nya tjänster och dedikerade funktioner kan du dessutom enkelt ladda batteriet på alla europeiska laddningsställen. Att köra runt är aldrig ett problem.
Enkel att alltid vara uppkopplad.
Den nya Jeep® 4xe Plug-In Hybrid kommer med innovativ teknik som gör att du kan vara uppkopplad och interagera med ditt fordon och planera din nästa laddning var som helst.

Enkel att ladda

Varje Jeep® 4xe Plug-In Hybrid kan ladda batteriet automatiskt under körning. Dessutom är Jeep 4xe utrustad med flera sätt att ladda via plugg, det är intuitivt, mångsidigt och enkelt att använda i alla situationer. Det är enkelt och snabbt att ladda batteriet.

Laddkabel

Den nya Jeep® 4xe Plug-In Hybrid levereras som standard med laddningskablar som gör att du kan ladda ditt batteri med ett enkelt hushållsuttag. Tiden att nå en full laddning från noll är mindre än 4 timmar.

EASYWALLBOX​

Nå fullladdat snabbare. Den nya easyWallboxen (tillgänglig som tillval) är en intelligent och intuitiv kontakt som enkelt kan installeras hemma utan hjälp av en elektriker. Med en enkel fix kan easyWallbox förstå hur mycket energi som används i huset och anpassar sin laddkapacitet i enlighet med detta för att undvika eventuella avbrott. Den kan också registrera och använda tidigare laddningsdata för att optimera laddningsprocessen.

+ kWh tillgängligt
Genom att anpassa ditt energikontrakt använder du upp till 7,4 kWh och laddar ditt fordon på 1,5 timme.
Smart teknologi
Använd en enhet för att övervaka din batterinivå och schemalägga laddningen.
Finansiering
easyWallbox finns i alla fordonsfinansieringsalternativ.

Lösningar vid varje tur

Om laddning inte är tillgänglig hemma finns det offentliga laddningskablar som ansluts till alla laddstationer i Europa. Det har aldrig varit lättare att ladda.

Boka och betala med EV-kortet

Att köra runt har aldrig varit lättare. Tack vare det elektroniska EV-kortet kan du ladda ditt fordon på alla stationer i Europa utan att ändra kostnader eller avgifter. Det är samma pris, varje gång.

Jeep® Mobilapp

My Uconnect-mobilappen, som finns tillgänglig i alla appbutiker, samlar alla de nya funktionerna i 4xe-världen. Integrerat med infotainmentsystemet kan hela systemet anpassas utifrån dina behov.

Alltid uppkopplad

Tekniken som finns i 4xe Plug-In Hybrid har de senaste anslutningslösningarna som ingår med Uconnect tjänsterna. Interagera ditt fordon och hantera laddningen på ett enkelt och intuitivt sätt, direkt från din smartphone via My Uconnect mobilapp.

Fjärrhantering och smart navigering

Interagera med Jeep® 4xe Plug-In Hybrid, även på avstånd. Övervaka batteriet eller starta en ny laddning direkt från din smartphone. Tack vare interaktiv navigering kan du se de närmaste tillgängliga laddstationerna, med detaljer om anslutningar, driftstider och tillgänglighet, utöver de intressanta platser som du tidigare har ställt in.

Schemalägg din laddning

Organisera all din laddning och välj hur mycket energi. Ställ även in temperaturen på ditt fordon innan du kommer in. Allt detta direkt på din smartphone tack vare My Uconnect. Varje laddningsmöjlighet är nu till hands.

Mer teknik än någonsin
Den nya Jeep® 4xe har ett Hybrid-Plug-In-System som består av en bensinmotor som driver framhjulen och en elmotor reserverad för bakhjulen. Elmotorn drivs med 11,4 kW batteri som kan laddas under körning, genom regenerativ bromsning eller genom ett eluttag. Välj helt elektriskt drivläge och batteriet garanterar en räckvidd upp till 50 km, perfekt för stadskörning.
DEN MEST HÅLLBARA NÅGONSIN
Med lågt Co2-utsläpp och exteriöra delar tillverkat av återvunnet plast,
är 4xe-modellerna till de mest hållbara Jeep® modellerna någonsin.
100%
av Jeep® Renegade 4xe hasplåtar är
producerat av återvunnen plast.
40%
Av alla Jeep® Renegade 4xe bränsletankar är
producerad av återvunnet material

Ny körlägesväljare

Ett sätt att köra som minskar konsumtion och utsläpp, särskilt i staden. Den nya hybridväljaren gör att välja rätt läge enkelt och snabbt och anpassar sig till varje situation. Hybridläge hanterar automatiskt kraften från båda motorerna. I läget Electric är förbränningsmotorn inaktiverad och fordonet körs endast på elmotorn utan att generera utsläpp. Läget E-Save sparar batteriets energi och laddar det under körning.

App Goe Live app

Appen GOe Live

Med den nya appen GOe kan du analysera dina körvanor, registrera dina resor eller simulera dem och jämföra energiförbrukning, driftskostnader och utsläpp som genereras med en ny Jeep® 4xe Plug-In Hybrid, för samma rutt.

Kalkylator för bränslebesparingar
Din resa
Veckodag
Dagligt genomsnitt
0
Laddningar per dag
1
Reser du på stads- eller landsvägar?
STAD Landsväg
HELG
DINA FORDONSKOSTNADER
Bränsleeffektivitet
1
Bränsle
1.00
Dina fordonskostnader
Bensin
0.10
El
1.00
Dina besparningar
Du kan spara upp till
0
0Km totalt/år
0
0
0 Km totalt/år
0 Km totalt/år
4xe faktor
0% elektrisk
körning

Pålitlig

Den nya tekniken som finns i 4xe Plug-In Hybrid har ett 8-årigt batterigaranti, det bästa tillgängliga i sin kategori. Det kan till och med förlängas med ytterligare tre år, som tillval.

8 års och 160 000 km batteri standardgaranti.

Upp till 5 års fordonsgaranti.


DINA DAGLIGA ÄVENTYR MED PLUG-IN HYBRID
Nya Jeep® 4xe SUV är extraordinärt flexibla och redo för att ta din dagliga körning till en helt ny nivå. Ta en titt!

Nya Jeep® Renegade och Compass 4xe Plug-in Hybrid. 100% Hybrid, 100% Jeep®.

Vi introducerar den nya Jeep® Renegade och Compass 4xe Plug-in Hybrid. Noll CO2-utsläpp och upp till 43 km i elektriskt läge.

Jeep® 4xe Plug-In Hybrider

Testa den nya teknologin!

renegade-4xe

Jeep® Renegade 4xe

compass-4xe

Jeep® Compass 4xe

Renegade och Compass 4xe-familjen: CO2-utsläpp (viktad, kombinerad) (g / km): 55 – 47. Bränsleförbrukning (viktad, kombinerad) (l / 100 km): 2.4 – 2.1. Räckvidd med el 40,4-43,1 km.
Värden enligt WLTP (Förordning (EU) 2018/1832). De värden som anges för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp mats av tillverkaren vid förhandsgodkännandeprov och kan komma att ändras beroende på den slutgiltiga homologeringen.

FAQ

4xe teknologi

Vilka typer av elektriska/hybridmotorer finns det?

• ICE: Förbränningsmotor (förbränningsmotor) är den traditionella termiska energimotorn (bensin, diesel etc.) där bränslet förbränning aktiveras genom en oxidator (vanligtvis luft) inuti en förbränningskammare som är en integrerad del av rörelsen vätskans krets.
• MHEV: Förbränningsmotor och elmotor kombinerad. Batteriet laddas av förbränningsmotorn och genom regenerativ bromsning. Den tillåter inte att köra i helt elektriskt läge.
• HEV: Förbränningsmotor och elmotor kombinerad. Batteriet laddas av förbränningsmotorn och genom regenerativ bromsning. Batteriprestanda möjliggör korta resor i helt elektriskt läge.
• PLUG-IN HYBRID: Förbränningsmotor och elmotor i kombination. Batteriet laddas också från en extern källa (laddningsuttag) och genom regenerativ bromsning. Batteriprestanda tillåter långa resor i helt elektriskt läge.
• BEV: Dragkraft tillhandahålls enbart av en elmotor. Körningen är elektrisk och laddning uppnås endast genom en extern källa och regenerativ bromsning.
• REEV: Har en liten bensindriven generator för att ladda batteriet och tillåta utökat räckvidd när batterinivån är låg.

Varför ska du välja du en Plug-In Hybrid?

Plug-In Hybrid är en av de bästa lösningarna för att utnyttja styrkorna genom att använda en förbränningsmotor (ICE) och en elektrisk motor tillsammans. Plug-In Hybrid har optimal balans mellan elektrisk räckvidd, laddningstid, bränsleekonomi, och prestanda.

Vilka är de största fördelarna med ett Plug-In Hybrid-fordon?

Plug-in hybridbilar erbjuder många av fördelarna med elfordon, till exempel lägre driftskostnader, en tyst resa och nollutsläpp med ren elektrisk körning, samtidigt som flexibiliteten hos en konventionell förbränningsmotor garanteras för längre resor, utan att behöva ladda batteriet från en extern källa. Kombinationen av förbränningsmotorn och elmotorn kan också göra det möjligt för fordonet att leverera en högre nivå av vridmoment och prestanda än konventionella motorer med större förskjutning.
Jeep 4xe kommer att representera en avancerad lösning som ökar prestanda och körkomfort genom att säkerställa minskade driftskostnader och lägre utsläpp än termiska motorfordon

Vilken typ av elbil kommer Jeep Renegade och Compass 4xe att vara?

Jeep Renegade och Compass 4xe kommer att vara en Plug-In Hybrid Electric 4x4 Fordon, utrustad med en bensinmotor, som driver framhjulen, och en elmotor, som driver bakhjulen och förbättrar terrängförmågan. De två motorerna kommer att fungera tillsammans med automatisk hantering av fordonet. Elmotorn kommer att drivas av ett 11,4 kW batteri som kommer att laddas under körning genom regenerativ bromsning och som kan laddas externt via elnätet. Batteriet tillåter bilen att fungera som ett helelektriskt fordon i upp till 50 km när batteriet är fulladdat. Om batteriet närmar sig slutet på laddningen ingriper bensinmotorn automatiskt för att ladda det under körning, för att säkerställa konstant tillgänglighet av 4xe-enheten.

Vilken specifik teknik kommer att erbjudas på de nya Jeep Renegade- och Compass 4xe-modellerna jämfört med de traditionella modellerna i sortimentet?

Jeep 4xe-modeller gör det möjligt för kunden att köra i flera lägen: Electric, Hybrid- och e-Save-läge, som bevarar batteriets laddningsnivå. Nya e-funktioner kommer att finnas, till exempel eco-coaching, regenerativ bromsning och förkonditioneringssystem (som kan aktiveras via en mobiltelefon eller den specifika timern i bilens infotainment-display). 4xe-modellerna kommer dessutom att vara utrustade med specifika funktioner inklusive ett dedikerat instrumentkluster, en 8,4 '' infotainmentdisplay och ett nytt Selec-Terrain-läge: Sport, vilket förbättrar fordonets prestanda genom att öka gasens prestanda och förbättra styrresponsen.

Kommer den nya Jeep Renegade och Compass 4xe att vara Trail Rated?

Ja, de nya Jeep 4xe-modellerna kommer att vara de mest kapabla 4x4 Plug-In Hybrid suvarna på marknaden. Elektrifiering kommer att förbättra deras legendariska förmåga ytterligare, tack vare det ökade vridmoment som garanteras av elmotorn och förmågan att justera den med extrem precision i startstegen och vid körning på de mest krävande terrängspåren, där ett lågt krypförhållande kommer att vara nödvändig.

Vilka är nyckelfunktionerna i den nya Jeep 4xe-serien när det gäller anslutning?

De nya Jeep 4xe-modellerna kommer att erbjuda det modernaste anslutningssystemet. Jeep Renegade och Compass 4xe till exempel kommer att innehålla UConnect Services * som standard och kommer att erbjuda kunden innovativa tjänster relaterade till säkerhet och bekvämlighet. Uconnect-systemet gör det möjligt för Jeep 4xe-kunder att alltid informeras om sin bils status genom en dedikerad My Uconnect-app*. På den här appen kommer kunderna också att ha möjlighet att kontrollera och övervaka laddningen av deras Jeep 4xe, samt att hitta laddningsstationer och ställa in innertemperaturen.

* Vissa My Uconnect 4Xe-tjänster kommer att vara aktiva från juni 2020. För timing för aktivering av en specifik My Uconnect 4xe-tjänst, se den officiella Jeep-webbplatsen.

Kommer bagagerumsvolymen att påverkas av fördelningen av 4xe-systemet?

Nej - bagagerumsvolymen kommer att vara densamma som Jeep Renegade och Compass respektive.

LADDNING

Hur lång tid tar det att ladda batteriet?

Tidsintervallet kommer att vara mellan 1,6 timmar, när du använder en snabbladdare (Wallbox eller allmän laddningsstation), till cirka 3 timmar när du använder en hemmakontakt på sin maximala laddningseffekt.

Kommer systemet att ha ett snabbladdningsläge eller bara ett standardladdningsläge?

Laddningssystemet tillåter en snabb laddning upp till 7,2 kW.

Hur ställer jag in min laddning?

Genom fordonets Infotainmentsystem eller via My Uconnect-appen via en smartphone.

Under den individuella laddningen hemma har du möjlighet att ställa in den önskade laddningstiden(till exempel över natten) och välja laddningsprogrammets effektnivå genom en särskild sektion i infotainmentsystemet.

Vad händer när batteriet tar slut när du är på väg?

ICE-motorn (förbränningsmotor) slås automatiskt på för att garantera körning på vägen. Systemet kommer att utformas för att garantera en lägsta laddningsnivå för att säkerställa 4x4-prestanda.

Kommer utomhustemperaturen att påverka batterierna?

Batterierna kommer att utformas för att fungera felfritt vid hela årets medeltemperaturer. Autonomin kan minskas beroende på exponering av bilen för mycket varma temperaturer under mycket lång tid, eftersom energi används för att kyla batterierna. På samma sätt, när det gäller mycket låga temperaturer, kommer autonomin att reduceras eftersom energin kommer att användas för att värma batterierna. Batterier kan utsättas för temperaturer ned till -40 ° C.

Hur många metoder kommer det att ladda bilen?

Fordonet laddas under körning eller genom att ansluta det till ett externt eluttag.

Hur kommer Jeep Renegade och Compass 4xe att ladda batteriet under körning?

Båda fordonen laddar batteriet genom:

1- Regenerativ bromsning: elfordon använder regenerativ bromsning, vilket omvandlar fordonets kinetiska energi till elektrisk energi och kommer att använda det för att ladda batteriet, istället för att slösa det som värmeenergi som med konventionella ICE-bromsar.

Elektriska motorer förbrukar energi för att ge rörelse. När denna rörelse inte längre behövs (till exempel i avmattningsfasen) kommer bromskraften att kunna användas för att vända motorns verkan och generera elektricitet. Processen kallas regenerativ bromsning och el som genereras kan skickas till batteriet. Under de rätta förhållandena kan elbilens autonomi förlängas med mer än 10% tack vare insamling av regenererad elektricitet.

2- E-Save-körläge: genom att ställa in detta läge på hybridväljaren i din Jeep Renegade och Compass 4xe, kommer 4xe-systemet att hålla batteriet på en definierad laddningsnivå, eller kan ladda batteriet upp till en inställd tröskel.

Hur kommer Jeep Renegade och Compass 4xe att ladda batteriet via ett externt eluttag?

Varje Jeep Renegade och Compass 4xe kommer att utrustas med en inhemsk laddkabel (kallad Mode 2) som 7 ansluter till fordonets typ 2-uttag. Detta innebär att du kommer att kunna ladda en Jeep Renegade eller Compass 4xe från ett hemgarage eller framför ditt hem, om ett externt uttag kommer att finnas. En ombordladdare omvandlar växelström till likström för laddning. Genom Uconnect * 8.4 ”NAV-infotainment-gränssnittet, eller genom den lämpliga My Uconnect-appen * som du kommer att kunna ladda ner på din smartphone kommer det att vara möjligt att ställa in laddningstiden och den maximala strömgränsen som du kommer att kräva för att absorbera från din hemsystem.

För en snabbare laddning har du möjlighet att installera en inhemsk väggpanel, kallad Wallbox, som laddar fordonet snabbare än ett konventionellt uttag. Wallbox kan enkelt installeras (ingen professionell elektriker behövs) och du måste bara ansluta den till din inhemska kontakt

* Vissa My Uconnect 4Xe-tjänster kommer att vara aktiva från juni 2020. För timing för aktivering av en specifik My Uconnect 4xe-tjänst, se den officiella Jeep-webbplatsen.

Vilken utrustning kommer att finnas tillgängligt?

Standard: laddningskabel för hem. Alla 4xe Jeep-fordon är redan utrustade med en vanlig inhemsk laddningskabel som kan anslutas till alla hushållsuttag.

Tillval: Laddningskabel för snabbladdning. mode 3-laddningskabel som låter dig ladda 4xe-fordonet från en offentlig laddstation.

Tillval: Standard med 4xe First Edition “e-Features” -paketet: laddbox hemma (Wallbox) med växelström och allmän laddningskabel (mode 3), för en ännu snabbare laddning

Behöver jag byta elsystem i mitt hem?

Jeep Renegade och Compass 4xe First Edition kommer som standard med en laddkabel som kan anslutas direkt till dina eluttag hemma. Du behöver inte byta elsystem. För snabbare och mer bekväma laddningslösningar, rekommenderas kunderna att kontakta en kvalificerad elektriker för att få en separat och dedikerad laddningskrets läggs till det inhemska systeme och att installera ett dedikerat laddningsuttag eller Wallbox för laddning av 4xe-fordonen.

Vad betyder kWh?

kWh betyder kilowattimme, ett mått på mängden energi som kan lagras i ett batteri. För en given bil har ett batteri med högre kapacitet, eller mer kWh, större autonomi och/eller bättre prestanda. För en given kapacitet kommer den faktiska autonomin att variera baserat på körstil och miljöförhållanden.

Kan elbilar laddas när det regnar?

Säkerheten för laddningsprocessen vid normal användning är säker, även i regnet. Kunderna utsätts inte för någon risk för elektrisk chock

Vad händer om föraren glömmer att ladda batteriet?

ICE (förgränningsmotorn) tillåter användning av fordonet medan batteriet laddas. På så sätt garanteras alltid 4x4-prestanda.