EN NY NIVÅ AV SÄKERHET

Res med sinnesfrid i nya Jeep® Compass 4xe Plug-in-hybrid, utrustad med de senaste förarassistanssystemen för att garantera säkerheten för alla ombord och runtomkring.

ADAPTIV FARTHÅLLARE

ADAPTIV FARTHÅLLARE

Den adaptiva fartållaren (ACC) korrigerar automatiskt fordonets hastighet för att upprätthålla säker och korrekt avstånd med fordonet framåt.

KÖRFÄLTSASSISTANS

KÖRFÄLTSASSISTANS

Att bibehålla rätt kurs i körfältet har aldrig varit enklare tack vare Körfältassistansen. Föraren får synliga varningar medan systemet automatiskt korrigerar fordonets position.

AUTONOM KÖRNING NIVÅ 2

AUTONOM KÖRNING NIVÅ 2

För första gången i en Jeep® erbjuds nya Jeep® Highway Assist System, ett autonomt körsystem (nivå 2) som hjälper dig när du kör på en motorväg. Genom att kombinera den adaptiva farthållaren och körfältsassistansen säkerställer systemet att fordonet bibehåller rätt hastighet och avstånd med andra omgivande fordon, och samtidigt se till att du förblir centrerad i körfältet, även under svängar.

ALLTID REDO

De senaste säkerhetssystemen hos nya Jeep® Compass 4xe Plug-In-hybrid har utformats för att hjälpa föraren och övervaka hastigheten och avståndet för andra fordon under alla förhållanden.

FÖR HÖGSTA SÄKERHET

Nya Jeep® Compass 4xe Plug-in hybrid använder innovativ teknik för att övervaka förarens uppmärksamhet och möjliggör att den automatiska bromsen går i ingrepp. Dessa proaktiva system hjälper till att upprätthålla den högsta säkerhetsnivån både föraren och andra på vägen.

TRÖTTHETSVARNARE

TRÖTTHETSVARNARE

Nya Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid är utrustad med Trötthetsvarnare som jämför data med de senaste 7 minuterna för att ständigt övervaka förarens uppmärksamhet. Om systemet upptäcker att förarens koncentration har gått under tröskeln kommer det automatiskt att föreslå föraren att ta en paus genom synliga och hörbara varningar.

AUTOBROMS MED DEKTETERING FÖR FOTGÄNGARE

AUTOBROMS MED DEKTETERING FÖR FOTGÄNGARE

Att stanna vid rätt tidpunkt kan göra skillnad.

Jeep® Compass 4xe Plug-In-hybrid använder den frontmonterade kameran och sensorer runt fordonet för att upptäcka fordon, hinder och till och med fotgängare och kan utlösa autonom nödbromsning om föraren inte kan reagera tillräckligt snabbt.

360° Kamera

Manövrera lättare och med större sinnesro tack vare flygvy-funktionen i parkeringsassistanssystemet med 360°-kamera.

360° CAMERA