SLÄPP LÖS DIN VILDA SIDA

JEEP® ANDAN KOMMER TILL LIV

Camp Jeep® är nyckeleventet för Jeep® Owners Group (J.O.G.) som samlar en massa deltagare runt om hela Europa. Jeep® entusiaster och ägare samlas för att dela det speciella band som finns mellan Jeep® och dess fans. Det är ett unikt tillfälle uppleva din Jeep® som aldrig förr, träffa nya människor, ha roligt och vara med på oförglömliga äventyr.

UPPLEV DEN RIKTIGA JEEP® ERFARENHETEN

Varje år ordnar Camp Jeep® ett event fullpackat med aktiviteter, till exempel testkörningar i terrängen, teoretiska och praktiska kurser från Jeep® Academy tränare och instruktörer samt många andra friluftsaktiviteter. Den otroliga atmosfären förhöjs med ett actionpackat program som inkluderar live-konserter och lekar för barnen.

ÅTERUPPLEV DE FÖRRA EVENTEN

2018
13-15 JULI, SPIELBERG REGIONEN ÖSTERRIKE

Till den femte upplagan av de största Jeep Owners Group eventen kom Jeep® ägare och fans från hela Europa för att fira ankomsten av helt nya Jeep® Wrangler.

2017
24 - 25 JUNI, TELTOW FLAMING RING, BERLIN, TYSKLAND

Den självklara stjärnan på Camp Jeep® var Jeep® Compass en ny kompakt SUV med roliga testkörningar på vägarna kring Motzener See.

2016
2 - 5 JUNI, BASSELLA, BARCELONA, SPANIEN

Detta speciella event var för att fira 75 år av historia och Jeep® Owners Group.

2015
10 - 12 JUNI, VALLÉE BLEUE, LYON, FRANKRIKE

I en central by som speglar Jeep®-märkesvärdena med fyra terrängspår och ett 4x4-testområde med hjälp av Jeep® Academy. Mopar visade upp tre unika konceptbilar: Wrangler Unlimited "Night Rock", Wrangler Rubicon "Dark Side" och Renegade "Hard Steel".

2014
12 - 14 SEPTEMBER, RIVIERA OPPICI, PARMA, ITALIEN

Den första upplagan och lanseringen av detta viktiga event. Stjärnorna var 2- och 4-dörrars Jeep® Wrangler Rubicons.