SLÄPP LÖS DIN VILDA SIDA

DÄR JEEP®-KÄNSLAN FINNS

Camp Jeep® är det viktigaste evenemanget för Jeep® Owners Group (JOG) och har under åren lockat till sig massivt deltagande från hela Europa.
Jeep®-entusiaster och ägare samlas för att bekräfta det speciella bandet som finns mellan Jeep®-varumärket och dess fans.
Det har alltid varit en unik möjlighet att ha kul och uppleva oförglömliga äventyr.

DEN VERKLIGA JEEP® UPPLEVELSEN

Camp Jeep® strävar efter att alltid erbjuda ett komplett program för besökare, med terrängkörningar, teoretiska och praktiska kurser från Jeep® Academy och mycket mer.

Evenemangets unika festatmosfär förstärktes ytterligare av en bra dos av spänning: ballongturer, konserter och många andra aktiviteter, särskilt för barn och familjer.

ÅTERUPPLEV DE FÖRRA EVENTEN

CAMP JEEP 12-14 JULI 2019 SAN MARTINO DI CASTROZZA, ITALIEN

Omringad av topparna från Dolomiterna, denna plats erbjuder vackra bergslandskap, fantastisk utsikt och har utsetts till världsarv av UNESCO.

2018
13-15 JULI, SPIELBERG REGIONEN ÖSTERRIKE

Till den femte upplagan av de största Jeep Owners Group eventen kom Jeep® ägare och fans från hela Europa för att fira ankomsten av helt nya Jeep® Wrangler.

2017
24 - 25 JUNI, TELTOW FLAMING RING, BERLIN, TYSKLAND

Den självklara stjärnan på Camp Jeep® var Jeep® Compass en ny kompakt SUV med roliga testkörningar på vägarna kring Motzener See.

2016
2 - 5 JUNI, BASSELLA, BARCELONA, SPANIEN

Detta speciella event var för att fira 75 år av historia och Jeep® Owners Group.

2015
10 - 12 JUNI, VALLÉE BLEUE, LYON, FRANKRIKE

I en central by som speglar Jeep®-märkesvärdena med fyra terrängspår och ett 4x4-testområde med hjälp av Jeep® Academy. Mopar visade upp tre unika konceptbilar: Wrangler Unlimited "Night Rock", Wrangler Rubicon "Dark Side" och Renegade "Hard Steel".

2014
12 - 14 SEPTEMBER, RIVIERA OPPICI, PARMA, ITALIEN

Den första upplagan och lanseringen av detta viktiga event. Stjärnorna var 2- och 4-dörrars Jeep® Wrangler Rubicons.