EN ERKÄND IKON I HELA VÄRLDEN

Cherokee är mer revolutionär än evolutionär – den tänjer på gränserna och utforskar hittills okända territorier. Exteriören är utformad för att ge minsta möjliga luftmotstånd.

Cherokee

DYNAMISK KVALITET OCH STIL

Jeep®Cherokee har en skulpterad och aerodynamisk exteriör som byggts med hantverksskicklighet i världsklass. Den har större bakljus med LED-ljussignatur, en stor bakspoiler för att förbättra aerodynamiken och en kurvig baklucka som alla bidrar till den dynamiska designen. De dubbla, ljusa avgasutblåsen ger bilen ett högklassigt utseende. Den mångsidiga och flexibla Jeep®Cherokee tar dina aktiva livsstil till en ny nivå. Baksätena i andra raden har 60/40-delning och kan skjutas upp till 15 cm framåt och bakåt för att öka komforten. Dessutom är det möjligt att luta dem bakåt.

HJUL OCH DÄCK

Cherokee är gjord för att vara i rörelse, tänja gränser och utforska okända områden. Cherokees unika kombinationer av fälgar och däck är utformade för att hjälpa dig sticka ut från mängden och visa upp din unika personlighet.

VARSELLJUS MED LED-LJUSSIGNATUR

Jeep®Cherokee har avancerad belysningsteknik. De bakåtsvepande LED-varselljusen ger bilen ett dynamiskt utseende. Under dem sitter bi-xenon-strålkastarna som lyser upp i mörkret med lite hjälp från dimljusen när det behövs.

JEEP®CHEROKEE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP®CHEROKEE

Hämta en broschyr för Jeep® Cherokee