SÄTEN

- BLACK
MOROCCO BLACK med dekorsömmar i Light Frost Beige

Nappaläderklädseln visas i Marocco Black med dekorsömmar i Light Frost Beige. Dessa läderklädda säten ger bilen en lyxig och raffinerad känsla.

- BROWN/INDIGO BLUE
VESUVIO JEEP®BROWN/INDIGO BLUE med dekorsömmar i Pearl

Perforerat Nappa Axis II-läder i Vesuvio Jeep®Brown/Indigo blue med dekorsömmar i Pearl är standard på Jeep®Cherokee Limited. Framsätena är eluppvärmda och ventilerade. Det finns ett smart och praktiskt förvaringsutrymme inuti det främre passagerarsätet.

- BLACK/LIGHT FROST BEIGE
NEPAL BLACK/LIGHT FROST BEIGE

Nappa Axis II perforerad läderklädsel i Nepal Black/Light Frost Beige. Jeep®Cherokee Limited levereras som standard med eluppvärmda och ventilerade framsäten med läderklädsel.

- BLACK
MOROCCO BLACK med röda dekorsömmar

Nappaläderklädsel i Marocco Black med röda dekorsömmar finns som tillval till Jeep®Cherokee Trailhawk. Dessa säten har en broderad Trailhawk-logotyp i Ruby Red.

- BROWN
GRAND CANYON JEEP®BROWN med röda dekorsömmar

Nappaläderklädsel i Grand Canyon Jeep®Brown med röda dekorsömmar. Dessa säten har en broderad Trailhawk-logotyp i Ruby Red. Jeep®Cherokee Trailhawk har ett helt nedfällbart främre passagerarsäte som standard för att öka lastutrymmet i kupén.

- BLACK
MOROCCO BLACK med röda dekorsömmar

Nappaläderklädsel och Rivet-tyg i Marocco Black med röda dekorsömmar. De är standard på Jeep®Cherokee Trailhawk. Dessa säten har en broderad Trailhawk-logotyp i Ruby Red.

SKÖNHETEN LIGGER I DETALJERNA

JEEP®CARGO MANAGEMENT SYSTEM

Jeep®Cargo Management System utnyttjar det bakre lastutrymmet på bästa sätt och ger dig den flexibilitet du behöver för din aktiva livsstil. Tillbehören från Mopar innefattar bland annat en förvaringslåda, en hopfällbar kylväska, en första hjälpen-sats och en bogseringssats som sätts fast på bagageutrymmets ställ för säkra förvaringslösningar.

NJUT I DET FRIA

Jeep®Cherokee har två utmärkta alternativ för att njuta av solen och frisk luft. Det nya CommandView-soltaket (tillval) med dubbla rutor har ett solskydd och en fast bakre glaspanel. Med soltakssystemet Sky Slider, som är unikt för klassen, behöver du bara trycka på en knapp för att bli ett med omvärlden.

JEEP®CHEROKEE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP®CHEROKEE

Hämta en broschyr för Jeep® Cherokee