HÅLL DIG UPPDATERAD: UCONNECT LIVE

Detta avancerade system gör att du kan hålla dig uppdaterad på det viktigaste utan att tappa fokus på vägen. Uconnect-systemet utgör en lättanvänd länk mellan föraren och bilens funktioner med hjälp av Bluetooth, röststyrning, pekskärm, rattreglage och kristallklara displayer med förarinformation.

UNDERHÅLLNING NÄRA TILL HANDS

Lyssna på din favoritmusik. Allt du behöver för att ta dig till slutdestinationen spelas upp med ett fylligt ljud genom olika källor. Jeep®Cherokee har ett förstklassigt ljudsystem som vi har utvecklat tillsammans med Alpine. Det har 9 högtalare, en 20 cm subwoofer och en effekt på 506 W.

LJUDSYSTEMET FRÅN ALPINE I JEEP®CHEROKEE DRIVER NIO HÖGTALARE:

- Tre 9 cm högtalare i instrumentpanelen

- Två 15 × 23 cm högtalare i framdörrarna

- Två 9 cm högtalare i bakdörrarna

- Två 15 × 23 cm högtalare i hatthyllan

- En 20 cm Infinite Battle-subwoofer i hatthyllan

- 12-kanalig förstärkare

BLUETOOTH-STRÖMNING

Bluetooth-strömning gör det möjligt att spela upp musik från din medieenhet trådlöst. Med denna tillvalsfunktion kan du nu enkelt strömma musik trådlöst från valfri mediespelare eller internetradioapp.

TELEFON OCH NAVIGERING

Uconnect-systemet ger dig en otroligt smidig upplevelse på ett sätt du aldrig skulle ha väntat dig. Det har både navigerings- och underhållningssystem och röststyrning så att du kan du ringa när du vill. Musikvolymen sänks automatiskt så att du kan lyssna på dina inkommande samtal och höjs sedan igen när du lägger på. Dessutom kan du använda röstkommandon för att enkelt ringa upp dina kontakter eller det senaste numret när du åker snabbt.

RING VAR OCH NÄR DU VILL

Upp till 10 olika mobiltelefoner kan anslutas och användas för att ringa samtal. Uconnect synkroniserar kontakterna på din mobiltelefon så att du kan ange deras namn för att ringa upp dem och se deras namn på pekskärmen.

KONTROLLERA OM DIN MOBIL ÄR KOMPATIBEL

HANDFREE-SAMTAL OCH UPPLÄSNING AV SMS

Ring och ta emot telefonsamtal eller lyssna och svara på textmeddelanden* utan att ta händerna från ratten eller blicken från vägen.

* Den här funktionen är endast tillgänglig för kompatibla telefoner.

NAVIGATIONSSYSTEM MED 3D-KARTOR

Uconnect har utvecklats i samarbete med ledande tillverkare av navigationssystem så att du vet var du befinner dig, din destination och hur lång tid tar det att komma dit. Kartor med sensorassisterad GPS vägleder dig genom trafiken när det är dags att svänga eller om vägen sammanstrålar med en annan väg. Tack vare de talade riktningsangivelserna behöver du inte ta blicken från vägen. Det nya systemet Uconnect 8,4” Radio Nav LIVE har en stor 8,4” pekskärm med 3D-grafik och många externa väljare för att underlätta åtkomsten till alla funktioner, inklusive reglagen för klimatanläggningen och ljudsystemet. Bluetooth-anslutningen har stöd för röstkommandon och ljudströmning. Uconnect-systemet har även USB-port, SD-kortläsare och DAB-radio.

REGLAGE

Jeep®Cherokee har den senaste tekniken som gör att du kan hantera alla funktioner på ett enkelt och intuitivt sätt. Ändra från AM -till FM-läge eller byt radiostation, reglera volymen eller välj ett annat musikspår och välj den kontakt du vill ringa: allt detta är möjligt utan att ta händerna från ratten. Det finns ett antal knappar och vippomkopplare på ratten. Du behöver bara prova systemet en gång för att aldrig mer vilja vara utan.

JEEP®CHEROKEE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP®CHEROKEE

Hämta en broschyr för Jeep® Cherokee