UTSEENDE SOM STICKER UT

Helt nya Jeep®Compass representerar ett djärvt nytt steg i Jeeps legendariska design. Den eleganta, aerodynamiska profilen blandar en atletisk styling med svepande kurvor för att skapa ett utseende som hör hemma lika mycket i terrängen som på gatan.

Compass

HJUL OCH DÄCK

De trapetsformade skärmarna och framträdande hjulhuskanterna fullbordar exteriören och ger bilen ett aggressivt och muskulöst utseende. JeepCompass finns tillgänglig med utmärkande fälgar som är framtagna för att fungera väl både på vägen och i terrängen.

SIDA VID SIDA

Helt nya Jeep®Compass exteriör har en uttrycksfull och känsloladdad formgivning som innebär ett djärvt, nytt steg för märkets design. Jeeps mest ikoniska designsymbol, den legendariska sjuspåriga grillen, har fått en ny stil som ger kompaktsuven en fräsch och innovativ personlighet.

EN LOCKANDE PROFIL

Kromlisten till sidorutorna sveper även runt bakrutan och ger Jeep®Compass ett exklusivt och sofistikerat utseende, som balanseras av den aggressiva och lättigenkännliga hållningen. Taket finns som tillval med blanksvart lack som ger bilen ett unikt, lyxigt utseende och en starkare, atletisk profil. Med detta alternativ känner man genast igen Jeep®Compass ute på vägen eller i vildmarken.

JEEP® COMPASS

Prova den hos din närmaste återförsäljare

BROSCHYR FÖR JEEP® COMPASS

Hämta en broschyr för Jeep® Compass