SÄTEN

- BLACK
TYG – MONOTONE BLACK med sömmar i Cattle Tan och Light Diesel

Tygsätena i Monotone Black som finns tillgängliga på utrustningsnivån Jeep®Compass Longitude har tvåfärgade sömmar. De är inte bara snygga, utan du sitter även bekvämt när du ger dig ut på äventyr i stan eller terrängen.

- SANDSTORM
TYG – SANDSTORM med sömmar i Dark Saddle

Tygsätena i Sandstorm passar perfekt ihop med en svart interiör. Den snygga interiören framhävs av dekorsömmar i Dark Saddle och kontraster i anodiserad Gunmetal.

- BLACK
MONOTONE BLACK med sömmar i Cattle Tan

Interiören i helt nya Jeep®Compass Limited präglas av precisionshantverk och hög kvalitet, med eleganta svarta lädersäten och dekorsömmar i Cattle Tan. Hitta den idealiska körkomforten i de 8-vägs elmanövrerade framsätena med svankstöd och minnesfunktion för två förare.

- SKI GREY
LEATHER – SKI GRAY med sömmar i Ruby Red

De iögonfallande lädersätena i Ski Gray finns som tillval för Jeep®Compass Limited. Dekorsömmarna i Ruby Red är bara pricken över i:et. Hitta den idealiska körkomforten i de 8-vägs elmanövrerade och uppvärmda framsätena.

- BLACK
MONOTONE BLACK med sömmar i Ruby Red

Interiören i helt nya Jeep®Compass Trailhawk präglas av precisionshantverk och hög kvalitet, med eleganta svarta lädersäten och dekorsömmar i Ruby Red. Hitta den idealiska körkomforten i de 8-vägs elmanövrerade framsätena med svankstöd och minnesfunktion för två förare.

LYXIGA DETALJER

VIDGA DINA VYER

Helt nya Jeep®Compass är fullmatad med trivselskapande funktioner som tillval, till exempel ett panoramasoltak med dubbla rutor som ger dig all den friskluft och sol du vill ha.

LÄTTÅTKOMLIGT BAGAGEUTRYMME

Utformningen av helt nya Jeep®Compass baklucka ger dig rätt balans mellan bekvämlighet och flexibilitet. Du behöver bara trycka på en knapp för att öppna bakluckan till det rymliga bagageutrymmet. Här finns gott om plats för din utrustning tack vare det fällbara framsätet och det bakre lastgolvet med tre nivåer.

JEEP® COMPASS

Prova den hos din närmaste återförsäljare

BROSCHYR FÖR JEEP® COMPASS

Hämta en broschyr för Jeep® Compass