TRAIL RATED

Jeep®Compass Trailhawk har fått ett Trail Rated-emblem som vittnar om fordonets förmåga att ta sig fram under de mest krävande terrängförhållanden. Den helt nya kompaktsuven bygger vidare på Jeeps legendariska tradition av väggrepp, markfrigång, manövrerbarhet, fjädringsväg och vadningsförmåga.

display media

4X4-KAPACITET

Helt nya Jeep®Compass har två innovativa drivlinesystem som ger de bästa terrängegenskaperna i klassen. Jeep®Active Drive och Jeep®Active Drive Low växlar automatiskt och omärkligt mellan två- och fyrhjulsdrift för optimalt grepp med kontinuerlig momentkontroll.

KLASSLEDANDE FRIGÅNGSVINKLAR

Jeep®Compass Trailhawk har klassledande markfrigång (21,6 cm) och klassledande främre och bakre frigångsvinklar (30,0 resp. 33,6 grader) samt rampvinkel (24,4 grader).

MOTORER

Det finns tre motorer till helt nya Jeep®Compass, två diesel- och en bensinversioner. Jeep®Compass finns med en 6-växlad manuell eller segmentets första niostegade automatväxellåda. Alla versioner kommer med Jeeps fantastiska 4x4 system som standard.

image
image

2.0L TURBO MULTIJET II DIESELMOTOR

Den effektiva dieselmotorn 2.0L turbo Multijet II i nya Jeep®Compass har andra generationens Multijet-teknik, fyra ventiler per cylinder och dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med remdrivning. Turbodieseln på 2,0 liter ger en maxeffekt på 140 hk och finns tillgänglig med både 6-växlad manuell växellåda och 9-stegad automatväxellåda.

HK
icon1 140
Nm
icon2 350

2.0L TURBO MULTIJET II DIESELMOTOR

Den effektiva dieselmotorn 2.0L turbo Multijet II i nya Jeep®Compass har andra generationens Multijet-teknik, fyra ventiler per cylinder och dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med remdrivning. Turbodieseln på 2,0 liter ger en maxeffekt på 170 hk med 9-stegad automatväxellåda.

HK
icon1 170
Nm
icon2 380

1.4L TURBO-MULTIAIR II I4 BENSINMOTOR

Denna kraftfulla och bränslesnåla motor utnyttjar vår avancerade MultiAir-teknik fullt ut. Systemet varierar luftvolymen som förbrukas av motorn, vilket ger överlägsen prestanda och stark dragkraft. Den niostegade automatväxellådan som är unik för segmentet är standard på 4WD-versionen med en maxeffekt på 170 hk.

HK
Icon1 170
Nm
Icon2 250

DRAGKAPACITET

När det gäller dragning av släp så visar helt nya Jeep®Compass var skåpet ska stå. Dieselmotorn 2.0L turbo MultiJet II ger en maximal dragkapacitet på upp till 1 900 kg. Denna kapacitet är användbar för att dra allt från husvagnar, släpvagnar, småbåtar, motorcyklar och snöskotrar.

engine icon
Dieselmotorn 2.0L Turbo MultiJet II med 6-växlad manuell växellåda

140 hästkrafter

vehicle icon
1900
engine icon
Dieselmotorn 2.0L Turbo MultiJet II med 9-stegad automatväxellåda

170 hästkrafter

vehicle icon
1500
engine icon
Dieselmotorn 1.6L Turbo MultiJet II med 6-växlad manuell växellåda

120 hästkrafter

vehicle icon
1000
engine icon
Bensinmotorn 1.4L Turbo-MultiJet II I4 med 6-växlad manuell växellåda

140 hästkrafter

vehicle icon
1000
engine icon
Bensinmotorn 1.4L Turbo-MultiJet II I4 med 9-stegad automatväxellåda

170 hästkrafter

vehicle icon
1000

JEEP® COMPASS

Prova den hos din närmaste återförsäljare

BROSCHYR FÖR JEEP® COMPASS

Hämta en broschyr för Jeep® Compass