KONSTRUERAD FÖR ATT SKYDDA

Helt nya Jeep®Compass följer märkets tradition av flexibla bilar. Över 70 säkerhets- och trygghetsfunktioner finns tillgängliga i kompaktsuven tillsammans med den allra senaste tekniken och ingenjörskonsten. Jeep®Compass skyddar dig och dina nära och kära med hjälp av höghållfast stål och andra avancerade material. Personerna i bilen skyddas av ett av de mest sofistikerade krockkuddesystemen i sitt slag med sex krockkuddar som standard.

Drag me

PÅ DEN SÄKRA SIDAN

Helt nya Jeep®Compass är utrustad med en mängd aktiva säkerhets- och trygghetsfunktioner som standard, så att du kan känna dig helt trygg bakom ratten. De är utformade för att hjälpa dig behålla kontrollen över bilen genom att anpassa prestandan efter vägförhållandena.

PARKERINGSHJÄLPMEDEL

Parkeringsplatser och trånga parkeringsfickor ger upphov till många märken och bucklor. Helt nya Jeep®Compass finns tillgänglig med några av de mest avancerade och omfattande systemen på marknaden idag som hjälper dig att undvika problem och att utföra knepiga manövrar.

I SÄKRA HÄNDER

Helt nya Jeep®Compass har ett antal tillvalsfunktioner som förenklar dina resor så att de blir mer njutbara än någonsin förr. Körupplevelsen blir därmed extremt säker både på dagen och på natten.

JEEP® COMPASS

Prova den hos din närmaste återförsäljare

BROSCHYR FÖR JEEP® COMPASS

Hämta en broschyr för Jeep® Compass