ALLTID UPPKOPPLAD

Helt nya Jeep®Compass har nya Uconnect-system med funktioner för kommunikation, underhållning och navigering som både förare och passagerare vill ha. Kunderna kommer att uppskatta prestandaförbättringarna i fjärde generationen med snabbare starttider och förbättrad processorkraft.

TEKNIK SOM SÄTTER MÄNNISKAN I CENTRUM

Det är frihetskänslan när du har allt du behöver nära till hands. Helt nya Jeep®Compass tar bekvämligheten till nya nivåer med oväntade reglage och anslutningsmöjligheter som gör att du alltid har tillgång till underhållning och information. Höj volymen och ange nästa destination.

7” INSTRUMENTGRUPP

En 7” LED-instrumentgrupp i fullfärg finns tillgängligt för alla modeller av helt nya Jeep®Compass. Det har en inställbar funktion som gör att förarna kan anpassa informationen som visas. Skärmen förmedlar informationen visuellt med hjälp av grafik och text på ett snabbt och enkelt sätt. Föraren kan använda rattreglage för att anpassa hur mycket information som ska visas på skärmen. Systemet är intuitivt och kan ordnas i ett antal olika vyer.

JEEP® COMPASS

Prova den hos din närmaste återförsäljare

BROSCHYR FÖR JEEP® COMPASS

Hämta en broschyr för Jeep® Compass