OPEN AIR

Upplev utomhuskänslan som du bara kan uppleva inuti Gladiator. Ta bort taket, fäll ner vindrutan och ta loss dörrarna*. Detta är frihet enligt Jeep®.

* inte lämpligt för körning på öppna vägar för trafik.

FREEDOM TOP® HARD TOP PREMIUM SUNRIDER® SUFFLETT UTAN TAK
AVTAGBARA DÖRRAR
FÄLLBAR VINDRUTA

STOR LASTKAPACITET

Flakytan är 1531 mm lång och upp till 1442 mm bred. Lastkapaciteten är 613 kg och de olika anpassningslösningarna som tillhandahålls av Gladiator för att säkerställa bekvämligheten och flexibiliteten att transportera gods för både fritidsupplevelser och vardagliga aktiviteter.

gladiator_exterior_bedliner

LASTA VAD DU VILL

Gladiator utmärker sig för sin stora lastkapacitet och mångsidighet tack vare sin flakyta, vilket gör det enkelt att ta emot de mest skrymmande lasterna. Dessutom förblir lastbilsskyddet tack vare spraybeläggning.

EXKLUSIVA FÄLGAR

Nya Jeep® Gladiator debuterar med en exklusiv serie aluminiumfälgar som sticker ut med sin unika geometriska design. Versionerna Overland och Launch Edition har 18” -hjul.”

18" Granite Crystal aluminiumfälgar

STOR KÄNSLA AV TILLHÖRIGHET

Gladiator påminner om Wrangler och lägger till den praktiska och designade baksidan av en pickupkaross. Den ikoniska designen definieras omedelbart av grillen, som sitter framför cirkulära strålkastare och konvexa skärmar. Den nya Jeep® Gladiator kunde inte gå obemärkt förbi.