REN JEEP® KRAFT

Gladiator kombinerar Jeep® kraften med mångsidigheten i en pick-up.

gladiator_technology_engine_01
gladiator_technology_engine_02

3.0 V6 MULTIJET 264HK

Den tillgängliga 3.0 V6 turbodieseln med MultiJet teknik levererar upp till 264 hk och 600 Nm vridmoment. Den har en raffinerad Euro 6D-klassad V6-motor som garanterar prestanda, kraft och flexibilitet. Den levereras som standard med Motor Stop-Start (ESS) och 8-stegad automatväxellåda som samverkar med 4x4 Command-Trac-systemet med lågväxel.

8-STEGAD AUTOMATVÄXELLÅDA

Motorn i Gladiator fungerar i perfekt symbios med den 8-stegade automatväxellådan, vilket garanterar prestanda, minskade växlingstider och maximal effektivitet för att minska bränsleförbrukningen. Den senaste mjukvaran justerar prestanda direkt, baserat på körförhållanden och stil, vilket innebär att Gladiator alltid kan röra sig smidigt och dra full nytta av sitt maximala vridmoment.

ANPASSAD FÖR OFF-ROAD

Den legendariska 4x4 Jeep®-kapaciteten levereras av det sofistikerade Command-Trac 4WD-systemet, som har en överföringslåda med lågväxel, tredje generationens Dana 44-axlar, hasplåt, bakre Trac-Lok differential och terränganpassade däck. Nya Jeep®-pickupen även off-road anpassade frigångsvinklar för att klara det allra tuffaste hindren.

gladiator_technology_details_02
Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk. På följande sidor kan illustrativa bilder som tagits på godkänd terrängväg och/eller gjord med datorgrafik förekomma.

TRAIL RATED®

Varje Gladiator är Trail Rated®, och för att förtjäna detta märke måste ett fordon klara en serie tester på den tuffaste terrängen, vilket visar sin förmåga att motstå extrema förhållanden och erbjuda otrolig terrängförmåga.

BOGSERINGSKAPACITET

Gladiator utmärker sig med sin imponerande bogseringsförmåga: Upp till 2 722 kg.

gladiator_technology_end_01
gladiator_technology_engine
3.0 V6 Multijet Diesel 264 hk

2,722 kg