HÅLL KOLL PÅ DIN OMGIVNING

Jeep Gladiator erbjuder en integrerad och framåtvänd kamera som garanterar säkerhet och skydd för vägen framåt. Genom att projicera bilder av vägen du färdas på via Uconnect pekskärmen hjälper den här tekniken dig att undvika hinder och fallgropar, både on-road som off-road.

Terrängkörning på allmän mark är förbjuden i Sverige, om inte ändamålet är för jord- eller skogsbruk. På följande sidor kan illustrativa bilder som tagits på godkänd terrängväg och/eller gjord med datorgrafik förekomma.
gladiator_technology_main
gladiator_technology_main_02

TRÅDLÖS OCH AVTAGBAR HÖGTALARE

Ta din musik med dig vart du än går tack vare den trådlösa högtalaren från Alpine. Inspirerad av klassisk Jeep® design och funktionalitet laddar högtalaren till och med under körning. Den tål damm och är vattentålig upp till 90 cm vatten i 30 minuter. Du kan också använda den som en powerbank för att ladda externa enheter och ansluta den till andra Wireless Alpine-högtalare för äkta stereoljud.

gladiator_technology_main_03

BÄSTA KÖRUPPLEVELSEN

Gladiator ger dig den senaste tekniken i bilen för att ge dig den bästa körupplevelsen. Den digitala 7” förardisplayen med anpassningsbart gränssnitt visar alla körparametrar, medan fjärde generationens Uconnect-pekskärmen ger alla Uconnect-tjänster * som finns tillgängliga via My Uconnect-appen. Så du kan njuta av din resa utan att bli distraherad.
*tilltänglig från mars 2021

NÄSTA GENERATION AV LJUD.

Välj rätt spellista för varje äventyr. Som standard erbjuds Alpine Premium Sound System med 9 högtalare med en bakre subwoofer och en 552W 12-kanals förstärkare. Resultatet är ett balanserat och heltäckande ljud.

gladiator_technology_details_01

KEYLESS ENTRY OCH KEYLESS GO

Bekvämlighet är en av funktionerna i Gladiator. Med Keyless Entry och Keyless Go-system kan du hantera centrallåsning och starta motorn utan att ta bort nycklarna från fickan.

SÄKERT UPPKOPPLAD

Anslut enkelt din smartphone och håll allt du behöver till hands, säkert och utan att distrahera dig från vägen framåt.