TRAIL RATED

Trail Rated-emblemet är ett intyg på att bilen presterar väl i många olika väder- och vägförhållanden. De fem huvudområdena för Trail Rated-testningen är väggrepp, markfrigång, manövrerbarhet, fjädringsväg och vadningsförmåga4. Grand Cherokee Trailhawk och alla modeller utrustade med offroad-paketet är Trail Rated.

TRAILHAWK

Nya Grand Cherokee Trailhawk är den bäst presterande suven i sin klass tack vare dess enastående terrängegenskaper med Quadra-Lift luftfjädring, Selec-Speed Control och Quadra-Drive II med en elektronisk differentialbroms bak.

image

4X4-KAPACITET

Jeep®Grand Cherokee har två 4x4-system som tillval – Quadra-Trac II och Quadra-Drive II. Så när du kör i svåra väderförhållanden eller ger dig ut i den svåraste terrängen kan du vara säker på att Grand Cherokee fixar det.

MOTORER

3.0L V6 MULTIJET II DIESEL

Motorn 3.0L TurboDiesel V6 använder ren dieselteknik med låga CO2-utsläpp. Den rena och förfinade drivlinan ger optimal bränsleekonomi med makalös prestanda. Med den avancerade åttastegade automatväxellådan får Jeep®Grand Cherokee en dragkapacitet på upp till 3 500 kg, så att du nu kan dra nästan alla dina tillhörigheter bakom bilen till varhelst nomaden inom dig vill åka.

DRAGKAPACITET PÅ UPP TILL 3 500 KG

Grand Cherokee har en maximal dragkapacitet på upp till 3 500 kg när den är rätt utrustad.

engine icon
3.0L V6 MULTIJET II DIESEL

vehicle icon
3500

JEEP®GRAND CHEROKEE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP®GRAND CHEROKEE

Hämta en broschyr för Jeep® Grand Cherokee