ÖVER 70 SÄKERHETS- OCH TRYGGHETSFUNKTIONER FINNS TILLGÄNGLIGA

Under ytan på Jeep®Grand Cherokee finns en värld av säkerhets- och trygghetssystem som standard och tillval som skyddar dig och dina passagerare så att du kan känna dig trygg bakom ratten.

PASSIV SÄKERHET OCH TRYGGHET

Jeep® Grand Cherokee levereras som standard med främre krockkuddar på förar- och passagerarsidan med flerstegsutlösning och kompletterande krockgardiner.

image

AKTIV SÄKERHET OCH TRYGGHET

Förarstödsystemen varnar och hjälper dig i utmanande körsituationer. Det främre kollisionsvarningssystemet med autobroms och den adaptiva farthållaren med stoppfunktion är bara två av de många tillgängliga systemen.

image

DÖDA VINKELN-ÖVERVAKNING

Systemet för döda vinkeln-övervakning använder två radarsensorer för att kontrollera förarens döda vinklar. Det övervakar konstant avståndet mellan din Jeep®Grand Cherokee och fordon på båda sidor. När systemet upptäcker ett fordon som är för nära avges en ljudsignal och en ikon tänds i sidospeglarna för att varna dig.

PARKERINGSHJÄLP

Att köra in i och ut från parkeringsfickor kan vara utmanande. Grand Cherokee är utformad för att göra det enklare.

SÄKER, TRYGG OCH MED LÄGET UNDER KONTROLL

Ett nätverk av säkerhets- och trygghetssensorer hjälper till att behålla styrriktningen och ger automatisk assistans om de detekterar en avvikelse från din avsedda kurs. Den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC) samordnar det elektroniska rundslagningsskyddet (ERM), det låsningsfria bromssystemet (ABS) och antispinnsystemet för alla hastigheter och aktiverar systemen när hjulslirning detekteras.

JEEP®GRAND CHEROKEE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP®GRAND CHEROKEE

Hämta en broschyr för Jeep® Grand Cherokee