RACINGINSPIRERAD KARAKTÄR

Jeep®Grand Cherokee SRT har utmärkt banprestanda och förstklassiga funktioner som gör den till den sportigaste och kraftfullaste versionen av Jeep®Grand Cherokee någonsin. Tror du inte att det är sant? Här kommer lite siffror som belägg. den gör 0–100 km/h på mindre än 5 sekunder och har en toppfart på 257 km/h är bara början.

GRAND CHEROKEE SRT

RHINO VELVET RED DIAMOND BLACK BRIGHT WHITE IVORY WHITE BILLET SILVER METALLIC GRANITE CRYSTAL TRUE BLUE RED LINE
RHINO
VELVET RED
DIAMOND BLACK
BRIGHT WHITE
IVORY WHITE
BILLET SILVER METALLIC
GRANITE CRYSTAL
TRUE BLUE
RED LINE
RHINO

GRAND CHEROKEE SRT

Jeep® Grand Cherokee SRT har utmärkt banprestanda och förstklassiga funktioner som gör den till den sportigaste och kraftfullaste versionen av Jeep®Grand Cherokee någonsin.

MORE INFO

Jeep® Grand Cherokee SRT har utmärkt banprestanda och förstklassiga funktioner som gör den till den sportigaste och kraftfullaste versionen av Jeep®Grand Cherokee någonsin.

AGGRESSIVT UTSEENDE

En djärv mörk front och en helt ny främre stötfångarpanel ger Grand Cherokee SRT ett helt unikt utseende. Njut av nya vyer med det stora panoramasoltaket CommandView med dubbla rutor. Denna tillvalsfunktion gör det möjligt att njuta av en oslagbar frihetskänsla. Grand Cherokee SRT har avancerade Bi-Xenon-strålkastare (HID), blinkers och nya LED-dimljus som ger bilen en omisskännlig front.

REDO FÖR BANAN

Interiören i Jeep®Grand Cherokee SRT är redo för bankörning och full av lyxiga detaljer med en förstklassig stil. Den helt nya exklusiva läderklädseln i svart och deN utmärkande SRT-växelspaksknoppen kompletterar den flatbottnade SRT-ratten. Njut av en spännande förarplats där kombinationen av racinginspirerade säten, en instrumentgrupp med kolfiberinlägg och en 7” förarinformationsdisplay med omedelbar G-kraftsåterkoppling ger dig den ultimata körupplevelsen.

grand-cherokee-srt

REALTIDSPRESTANDA

Se den enastående prestandan hos nya Jeep®Grand Cherokee SRT med egna ögon. Tack vare Uconnect 8.4 NAV har du alltid tillgång till statistik över realtidsprestanda och G-krafterna som påverkar bilen. Läs mer om hur tekniken används baserat på dessa krafter.

KRAFT I DINA HÄNDER

Nya Jeep®Grand Cherokee SRT klarar att övervinna även de mest omöjliga utmaningarna. Anpassa körupplevelsen så att den blir helt unik. Aktivera Launch Control så kommer du att känna kraften hos V8-motorn 6.4L HEMI och naglas fast i sätet.