UCONNECT-SYSTEM

Uconnect-systemen gör det möjligt att ta del av underhållning, kommunikation, navigering och praktiska funktioner i din Jeep®Grand Cherokee. Med Bluetooth-ljudströmning, röststyrning och tillvalsfunktioner som den lättanvända 8,4” pekskärmen och ett komplett navigationssystem kan du hålla dig uppdaterad på allting.

FÖRSTKLASSIGA LJUDSYSTEM

Två förstklassiga ljudsystem ingår som standard, och de bjuder båda på en enastående lyssningsupplevelse: ett surroundljudssystem från Alpine med nio högtalare och ett Harman Kardon-system med flerkanalig ljudbehandling och 19 högpresterande högtalare.

image

7” INSTRUMENTGRUPP

En inställningsbar Multiview-display på 7” som visar förarinformation ingår som standard på alla utrustningsnivåer. Det är möjligt att skräddarsy den med personliga inställningar och anpassad grafik. Fullfärgsdisplayen integrerar detaljerad navigering (tillval), medieinformation som låt, artist och station, en hastighetsmätare, stabilitetskontrollsystemet Selec-Terrain (tillval), fjädringssystemet Quadra-Lift (tillval) med mera.

JEEP®GRAND CHEROKEE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP®GRAND CHEROKEE

Hämta en broschyr för Jeep® Grand Cherokee