VIK FÖR MER KUL

Helt nya Jeep® Wrangler har en funktion som gör det lättare att njuta av friheten och känna vinden tack vare den lätt nerfällbara vindrutan. Jämfört med tidigare modeller behöver man ta bort mycket färre skruvar för att fälla ner vindrutan. En ny sportbåge i karossens färg ingår i den permanenta ramkonstruktionen för vindrutan. Omdesignade huvskydd har integrerats i spolarmunstyckerna på ett smart sätt för ett sömlöst utseende.

ÖPPNA UPP

Hardtop, soft top, ingen topp eller helt nya och elmanövrerade toppen Sky One-Touch™. Alla dörrar eller inga dörrar. Helt nya Jeep® Wrangler gjord för att köras maximalt ”nercabbad”. Den nya dragkedjelösa softtopen Sunrider® använder sig av en fjäder som underlättar upp- och nerfällning av taket, medan hardtopen Freedom Top® väger 20 % mindre jämfört med tidigare hardtops. Ett nytt system med gångjärnstappar i flera olika längder förenklar borttagningen och installationen av dörrarna.

FÄLGAR OCH DÄCK

För hjul och skärmar som höjer varje utrustningsnivå ingår robusta svarta skärbreddare som standard på Rubicon. Skärmbreddarna på Rubicon har hög markfrigång och de är avsedda att användas med 32-tums M/S-däck (Lokala avvikelser kan förekomma) för offroad-körning som standard. Eleganta skärmbreddare i karossens färg är standard på Sahara.

NY EXTERIÖRBELYSNINGWRANGLERS OMISSKÄNNLIGA STIL

Jeep® Wrangler presenterar sig i sin ikoniska och eleganta design som passar alla utmaningar både på och utanför vägen. Dessutom är känslan av frihet mer inom räckhåll tack vare taket som är lätt att öppna, fällbar vindruta och avtagbara dörrar.

NYA JEEP® WRANGLER

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® WRANGLER

Hämta en broschyr för nya Jeep® Wrangler