DEN HELT NYA INTERIÖREN

Slå dig ner och njut av ditt livs åktur i den nya interiören med en helt ny atmosfär. Den nya sätesdesignen bjuder på komfort och maximalt stöd, medan eluppvärmda framsäten, extra benutrymme bak, förstklassiga armstöd, smarta förvaringslösningar mer mera gör varje färd minnesvärd.
- SVART TYG
SVART TYG

Svarta, skålade tygsäten med lågt ryggstöd och Sahara-logotyp håller dig bekvämt på plats och ingår som standard i Wrangler Sahara.

- HERITAGE TAN-TYG
HERITAGE TAN-TYG

Skålade tygsäten i Heritage Tan med lågt ryggstöd och Sahara-logotyp håller dig bekvämt på plats och ingår som standard i Wrangler Sahara.

- SVART LÄDER
SVART LÄDER

Svarta, skålade säten med läderklädsel, dekorsömmar och Sahara-logotyp finns som tillval till Wrangler Sahara för att ge resorna en lyxig touch.

- LÄDER I HERITAGE TAN
LÄDER I HERITAGE TAN

Skålade säten med läderklädsel i Heritage Tan, dekorsömmar och Sahara-logotyp finns som tillval till Wrangler Sahara för att ge resorna en lyxig touch.

- SVART MCKINLEY-LÄDER
SVART MCKINLEY-LÄDER

Svarta, skålade säten med McKinley-läderklädsel, dekorsömmar och Jeep-logotyp finns som tillval till Wrangler Sahara med Overland-paketet för att ge resorna en lyxig touch.

- MCKINLEY-LÄDER I HERITAGE TAN
MCKINLEY-LÄDER I HERITAGE TAN

Skålade säten med McKinley-läderklädsel i Heritage Tan, dekorsömmar och Jeep-logotyp finns tillgängliga för Wrangler Sahara med Overland-paketet för att ge resorna en lyxig touch.

- FÖRSTKLASSIGT SVART TYG
FÖRSTKLASSIGT SVART TYG

Svarta, skålade tygsäten med röda dekorsömmar och Rubicon-logotyp är standard i Wrangler Rubicon.

- SVART LÄDER
SVART LÄDER

Svarta, skålade lädersäten med röda dekorsömmar och Rubicon-logotyp finns som tillval till Wrangler Rubicon för att ge resorna en lyxig touch.

- LÄDER I HERITAGE TAN
LÄDER I HERITAGE TAN

Skålade säten med läderklädsel i Heritage Tan, dekorsömmar och Rubicon-logotyp finns som tillval till Wrangler Rubicon för att ge resorna en lyxig touch.

TRIVS BÄST I ÖPPNA LANDSKAP

Att resa i det fria ligger varmt om hjärtat för varje Jeep®. Helt nya Wrangler bjuder på stora förbättringar, inklusive en ny, lätt Freedom Top-hardtop med takpaneler som är enkla att ta av. Den nya dragkedjelösa Sunrider-sufletten har förbättrad tyghantering och en mekanism som underlättar öppning och stängning.

INGA KOMPROMISSER

Oavsett om du väljer den raffinerade Sahara eller den kapabla Rubicon får du njuta av både fantastisk komfort och toppmodern teknik.

SÄTT IGÅNG ATT PACKA

Nya Wrangler är en förlängning av din personlighet. Den är robust, kapabel och mångsidig och byggd för att finnas vid din sida på varje expedition du planerar. På väg eller i terräng, med eller utan taket på – det är bara din fantasi som sätter gränser.

UTFORMAD FÖR VILDMARKEN

Varje detalj i nya Wrangler är utformad för att ge maximal nytta och stil.

TVÄTTBAR INTERIÖR

Den tvättbara interiören har helt nya envägs dräneringsventiler i golvet som gör att vatten kan rinna ut men inte tränga in. Ta bara bort mattan så kan du tvätta interiören med en slang*.

ROBUSTA DETALJER

Vred, knappar och omkopplare har alla testats för att ge säkerställa optimal funktion. Gummimaterialet runt Uconnect-pekskärmen, start/stopp-knappen och reglagen är målmedvetet utformat för att öka användbarheten, ergonomin och hållbarheten.

MEDIAHUBB

Ta alltid med dig din omgivning tack vare flera usb-portar både i mittkonsolen och bredvid sätena. Det har aldrig varit så lätt att koppla upp sig, oavsett vart du beger dig.

REDO FÖR ALLA VÄDER

Var beredd på allt. De nya komfort- och bekvämlighetsfunktionerna i Wrangler är utformade för att förbättra upplevelsen för dig och dina passagerare, oavsett om temperaturen är på väg uppåt eller nedåt.

HÖGSTA NIVÅN AV KOMFORT

Jeep® Wrangler kombinerar maximal komfort med bästa funktionalitet: dess tvättbara interiör har lädersäten av hög kvalitet, robusta detaljer, instrumentbräda med högklassigt material.

NYA JEEP® WRANGLER

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® WRANGLER

Hämta en broschyr för nya Jeep® Wrangler