TRAIL RATED®

Jeep® Wrangler har en enastående kapacitet och den legendariska Jeep® robustheten..

image

KRAFTEN FÖR DINA ÄVENTYR

Med de nya motorerna är New Jeep® Wrangler redo att leverera i all slags terräng. Snö, stenar eller lera: det finns inget som stoppar den.

2.2 Turbo Diesel 200hk

200 hk med ett vridmoment på 450 Nm vid 2 000 v/min
Dieselmotorn på 2.2 l är utrustad med andra generationens MultiJet-teknik, fyra ventiler per cylinder, Common-Rail-insprutning med ett tryck av 2 000 bar, start-stoppsystem (ESS) och en åttastegad automatisk växellåda för bästa möjliga prestanda och bränsleeffektivitet vid körning på vägar och i terrängen.

2.0 Turbo Bensin 272hk (Nyhet)

272 hk med ett vridmoment på 400 Nm vid 3 000 v/min
Den helt nya turboladdade fyrcylindriga radmotorn på 2.0 liter som kan fås till Jeep® Wrangler är utrustad med start-stoppfunktion och en åttastegad automatisk växellåda. Systemet kombinerar prestandahöjande och bränslebesparande tekniker för att optimera effektiviteten hos drivlinan.

4X4 KAPACITET

BEHÅLL KONTROLLEN: HANTERA BACKARNA.

Funktionen Hill Descent Control (HDC) gör det möjligt för bilen att hålla en jämn hastighet i nedförsbackar genom att ansätta bromsarna automatiskt. Detta säkerställer att bilen är stabil och säker att köra, särskilt i förhållanden med dåligt väggrepp och branta sluttningar.

image

VINKLAR SOM DEFINIERAR KLASSEN

Ingenting står i vägen för Wrangler och äventyret tack vare en markfrigång på hela 252 millimeter.

image

DRAGKAPACITET

Jeep® Wrangler kan dra upp till 2 495 kg. Släpvagnsstabilisering är en standardmonterad säkerhetsfunktion som inte kräver någon åtgärd från föraren och som aktiveras automatiskt vid behov.

engine icon
2.2 Turbo Diesel 200hk

200 hk med ett vridmoment på 450 Nm vid 2 000 v/min

vehicle icon
2495
engine icon
2.0 Turbo Bensin 272hk (Nyhet)

272 hk med ett vridmoment på 400 Nm vid 3000 v/min

vehicle icon
2495

OÖVERTRÄFFAD PRESTANDA

Jeep® Wrangler kan hantera alla situationer: med sina kraftfulla motorer och bättre markfrigång, sin oöverträffade prestanda som ger dig perfekt kontroll oavsett vägunderlag.

NYA JEEP® WRANGLER

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® WRANGLER

Hämta en broschyr för nya Jeep® Wrangler