ÖVER 65 SÄKERHETS- OCH TRYGGHETSFUNKTIONER FINNS TILLGÄNGLIGA

Jeep® Wrangler skyddar dig och dina medresenärer med aktiva och passiva säkerhets- och trygghetsfunktioner som döda vinkeln-övervakning, backvarnare för korsande trafik, ParkView-backkamera med dynamiska rutnätslinjer, parkeringssensorer både fram och bak, elektronisk stabilitetskontroll, låsningsfria bromsar/ABS, bromsassistans, fyra krockkuddar som standard, rambyggt chassi m.m.

image

SÄKRA PARKERINGSMANÖVRAR

Upptäck hur enkelt det kan vara att parkera med Wranglers parkeringsfunktioner som gör det busenkelt att parkera i parkeringsfickor och sedan backa ut från dem.

STYRKA OCH KRAFT

Förmågan att motstå sidokollisioner och bilens styvhet har förbättras med hjälp av höghållfast stål som är integrerat i B-stolpen i bilgolvet. Bränsletanken är centralt monterad mellan hjulen och omsluts av vitt åtskilda rambalkar för att ge extra skydd. Dessutom har den en 2,5 mm tjock hasplåt för att öka säkerheten i terrängförhållanden

image

UTFORSKA I RÄTT HASTIGHET

Den aktiva hastighetsbegränsaren och farthållaren samverkar för att se till att du håller dig inom hastighetsgränserna.

image

DEN BÄSTA TEKNIKEN FÖR DIN KÖRNINGUPPLEVELSE

Jeep® Wrangler är utrustad med över 65 säkerhets- och skyddssystem som dödavinkelvarnare, Rear Cross Path Detection, Parkview backkamera med dynamiska linjer och mycket mer, alla utformade för att förbättra din körupplevelse, i stad som i terräng.

NYA JEEP® WRANGLER

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® WRANGLER

Hämta en broschyr för nya Jeep® Wrangler