ÖVER 65 SÄKERHETS- OCH TRYGGHETSFUNKTIONER FINNS TILLGÄNGLIGA

Jeep® Wrangler skyddar dig och dina medresenärer med aktiva och passiva säkerhets- och trygghetsfunktioner som döda vinkeln-övervakning, backvarnare för korsande trafik, ParkView-backkamera med dynamiska rutnätslinjer, parkeringssensorer både fram och bak, elektronisk stabilitetskontroll, låsningsfria bromsar/ABS, bromsassistans, fyra krockkuddar som standard, rambyggt chassi m.m.

image

SÄKRA PARKERINGSMANÖVRAR

Upptäck hur enkelt det kan vara att parkera med Wranglers parkeringsfunktioner som gör det busenkelt att parkera i parkeringsfickor och sedan backa ut från dem.

STYRKA OCH KRAFT

Förmågan att motstå sidokollisioner och bilens styvhet har förbättras med hjälp av höghållfast stål som är integrerat i B-stolpen i bilgolvet. Bränsletanken är centralt monterad mellan hjulen och omsluts av vitt åtskilda rambalkar för att ge extra skydd. Dessutom har den en 2,5 mm tjock hasplåt för att öka säkerheten i terrängförhållanden

image

UTFORSKA I RÄTT HASTIGHET

Den aktiva hastighetsbegränsaren och farthållaren samverkar för att se till att du håller dig inom hastighetsgränserna.

image

NYCKELFRITT LÅSSYSTEM + NYCKELFRITT STARTSYSTEM

Systemet kan identifiera om en elektronisk nyckel finns nära dörren eller bakluckan så att du kan låsa upp och låsa dem utan att behöva trycka på en knapp på den elektroniska nyckeln.

image

NYA JEEP® WRANGLER

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® WRANGLER

Hämta en broschyr för nya Jeep® Wrangler