UCONNECT-SYSTEM

Med våra mest avancerade Uconnect-system hittills kan du behålla kontrollen och vara ansluten till omvärlden.

ANPASSAD INSTRUMENTGRUPP

Instrumentgruppen i Sahara och Rubicon har en anpassningsbar 7” MultiView-display som standard. Du kan skräddarsy den med personliga inställningar och anpassa grafiken som du vill ha den. Fullfärgsdisplayen visar detaljerad navigering, medieinformation som låt, artist och station och fördelningsväxellådans status i realtid. Instrumentgruppen har även Off-Road Pages som ger föraren ett antal mätare som är praktiska vid terrängkörning, som bland annat krängning, nigning, höjd över havet, GPS-koordinater, drivlinans kraftfördelning med mera.

SPRÄNG LJUDVALLEN

Det förstklassiga ljudsystemet från Alpine ingår som standard i Sahara och Rubicon med en 12-kanals förstärkare på 552 W, åtta högtalare och en bakre subwoofer. Systemet förbättras av aktiv brusreducering och en ljudisolerande laminerad vindruta.

NYCKELFRITT LÅSSYSTEM + NYCKELFRITT STARTSYSTEM

Systemet kan identifiera om en elektronisk nyckel finns nära dörren eller bakluckan så att du kan låsa upp och låsa dem utan att behöva trycka på en knapp på den elektroniska nyckeln.

image

DEN MEST TEKNISKA WRANGLER NÅGONSIN

Jeep® Wrangler kombinerar en djärv 4x4-anda med de högsta nivåerna av komfort, säkerhet och anslutning. Detta är den mest tekniskt avancerade Wrangler någonsin, utrustad med de senaste infotainment-systemen och tekniska funktionerna.

NYA JEEP® WRANGLER

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® WRANGLER

Hämta en broschyr för nya Jeep® Wrangler