VAD HANDLAR CAMP JEEP® OM?

Det ikoniska märkets anda kommer till liv en gång om året på den årliga Camp Jeep® där, för sjätte året i rad kan medlemmar av Jeep® Owners Group (JOG) och fans från hela världen komma ihop och ha en unik och uppslukande upplevelse i Jeep®-världen. Det tre dagar långa lägret erbjuder teoretiska och praktiska kurser med Jeep® Academy, terrängprovstationer i de första Jeep®-hybridmodellerna och det dominerande S-modellerna. Utöver detta finns många 4x4-banor för att testa dina färdigheter i vildmarken. Denna samling representerar hjärtat och själen av Jeep®, eftersom det samlar hundratals Jeep®-ägare från hela Europa för att leva ut sin kärlek till vildmarken, samverka och fortsätta att växa gemenskapen inom Jeep®, som är en av de mest sammansvetsade och gladaste i bilindustrin.

LÄS MER

AKTIVITETSPROGRAM

Tre dagar av spännande äventyr finns till förfogande för deltagare i Camp Jeep® 2019. De kommer att få möjlighet att prova hela spekteret av Jeep® suvar, sätta sin Jeep®-modells legendariska förmåga på prov runt en rad terrängbarnor och delta i flera aktiviteter, inklusive konserter och underhållning för barn.

LÄS MER
/content/dam/jeep/crossmarket/JeepLife/jeep-camp-2019/Learn_Drive_and_Conquer.jpg

OM PLATSEN

San Martino di Castrozza är omgiven av en av de mest spektakulära skapelserna på jorden, Dolomiterna. Dolomiterna är en unik plats som UNESCO har valt som "världsarv". Denna fantastiska grupp av nio berg är en  oförglömlig syn där du kan köra på vägar som är utformade för förare med olika tekniska nivåer och även anpassade till alla modellerna i Jeep®-sortimentet.

LÄS MER

GLADIATOR EUROPA UPPVISNING

Den obestridda stjärnan i årets utgåva är den nya Jeep® Gladiator. Den avslöjades för världen på Los Angeles Motor Show i slutet av 2018, Jeep®Gladiator markerar den nya återkomsten av varumärket till pick-up segmentet. Den nya Gladiator bygger på ett rikt arv av tuffa, pålitliga Jeep® pick-ups och erbjuder autentisk design, funktionalitet och mångsidighet. Den har klassledande bogsering, 4x4 nyttolast, friluftskänsla, avancerade bränsleeffektiva drivaggregat, överlägsen dynamik på vägen och off-road kapacitet.  Förutom allt detta tillkommer en mängd säkerhets- och avancerade tekniska funktioner.

GALLERI

image

JEEP® OWNERS GROUP

Jeep® Brand är stolt över att slå sig samman med människor och platser som delar vår kärlek till frihet och äventyr.

NYFIKEN PÅ MER