JEEP® COMPASS LIMITED 4BUSINESS

1.4 M-AIR 170hk AT9 4WD

En snabb och kraftfull verksamhet behöver ett lika kraftfullt fordon: Jeep® Compass 4Business erbjuder företagskunder en kompakt Jeep® med effektiv drivlina och attraktiv utrustning med förmånliga villkor. Njut av komfortutrustningen, skräddarsydd för dina behov – även på längre affärsresor.


•Från 6 prisbasbelopp

•Företagserbjudande* från 269 900 kr

•Förmånsvärde från 2750 kr/mån**

 

JEEP® COMPASS LIMITED 4BUSINESS 1.4 M-AIR 170hk AT9 4WD
Exempel på utrustning
Stylepaket Tonade rutor, 18” fälgar.
Parkeringspaket Backkamera Parksens, Dödavinkelvarnare.
Vinterpaket Sätesvärme fram, Eluppvärmd ratt.
Funktionspaket Key-less, larm, automatiskt avbländningsbara speglar.
Siktpaket Automatiskt helljus, Xenon-strålkastare, belysta speglar.
*Villkor
Leasing genom FCA Finans. Priser anges exkl moms, löptid 36 mån, 2.000 mil/år, 20% särskild leasingavgift ( beroende på modell ) 50 % restvärde, rörlig ränta baserad på FCA Finans basränta (mars 2018). Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Enskilda återförsäljare är fria att sätta sina egna priser. Kontakta din återförsäljare för mer information om våra fördelaktiga kampanjer.
**3000 mil per år reducering

VAD VILL DU GÖRA?

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
MEDGIVANDE ENLIGT PERSONUPPGIFTSLAGEN
Efter att ha läst om databehandling av personuppgifter
Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt b) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).
Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de profileringssyften som anges i punkt c), rörande exempelvis men inte begränsat till beteende och konsumtionsbenägenhet, körvanor, användning av webbplatser.
Godkännande att personuppgifter överförs till tredje part med kopplingar till FCA Sweden AB, liksom deras partners, för att behandlas i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt d) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).
Genom att klicka på knappen SKICKA bekräftar jag min begäran om tjänsten som anges i punkt a) i informationsmeddelandet, och jag godkänner också att mina personuppgifter behandlas i enlighet med informationsmeddelandet (vilket inkluderar att de kan komma att ��verföras till länder utanför EU).
3 #section-dealer#

#dealer_title#

Required field
#dealer_update#

  #titolo_box_1# #nome# #titolo_box_2#

  #titolo_box_3#

  #dealername#
  #dealeraddress# - #dealercap# #dealerCity#

  #titolo_box_4#

  #keep_browsing#

  Privatkunder