JEEP® COMPASS Limited 1.4 MultiAir 170hk AT9 4WD

 

Exempel på utrustning:

• Uconnect™ 7” pekskärm
• Apple Carplay & Android Auto
• Eluppvärmd ratt
• Kollisionsvarnare

Erbjudande:

Upp till 16.600 kr i rabatt.
Kampanjpris från 299.900 kr (ord.pris 316 500)

Villkor: Kampanjen gäller endast utvalda lagerbilar i ett begränsat antal t.o.m. 30/4 2018. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Ord. pris kr. Jeep® Grand Cherokee Overland från 612.900 kr, Jeep® Cherokee Limited från 449.200 kr, Jeep® Compass Limited från 316.500 kr, Jeep® Renegade Night Eagle från 222.900 kr.Bränsleförbrukning blandad körning: 4,4-11,9 l/100km, CO2-utsläpp: 115 - 276g/km. Miljöklass Euro 6. Med reservation för eventuella tryckfel och slutförsäljning. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Kampanjpris inkluderat avdragen rabatt.

VAD VILL DU GÖRA?

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
MEDGIVANDE ENLIGT PERSONUPPGIFTSLAGEN
Efter att ha läst om databehandling av personuppgifter
Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt b) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).
Godkännande att personuppgifter behandlas av FCA Sweden AB i de profileringssyften som anges i punkt c), rörande exempelvis men inte begränsat till beteende och konsumtionsbenägenhet, körvanor, användning av webbplatser.
Godkännande att personuppgifter överförs till tredje part med kopplingar till FCA Sweden AB, liksom deras partners, för att behandlas i de marknadsförings- och reklamsyften som anges i punkt d) med de behandlingsmetoder som nämns i informationsmeddelandet, i tryckt format, i automatiskt eller elektroniskt format och, i synnerhet, via post eller e-post och telefon (inklusive automatiserade telefonsamtal, SMS, MMS osv.), telefax och alla andra elektroniska kanaler (t.ex. webbplatser, mobilappar).
Genom att klicka på knappen SKICKA bekräftar jag min begäran om tjänsten som anges i punkt a) i informationsmeddelandet, och jag godkänner också att mina personuppgifter behandlas i enlighet med informationsmeddelandet (vilket inkluderar att de kan komma att överföras till länder utanför EU).
3 #section-dealer#

#dealer_title#

Required field
#dealer_update#

  #titolo_box_1# #nome# #titolo_box_2#

  #titolo_box_3#

  #dealername#
  #dealeraddress# - #dealercap# #dealerCity#

  #titolo_box_4#

  #keep_browsing#

  Privatkunder