JEEP GLADIATOR

Nya Jeep® Gladiator är äntligen här! Den legendariska 4X4 förmågan kombineras med smart och flexibelt lastutrymme vilket resulterar i en unik och robust pickup. Jeep Gladiator är typgodkänd som N1 motorfordon och avsedd för godstransport

JEEP GLADIATOR

Nya Jeep® Gladiator är äntligen här! Den legendariska 4X4 förmågan kombineras med smart och flexibelt lastutrymme vilket resulterar i en unik och robust pickup. Jeep Gladiator är typgodkänd som N1 motorfordon och avsedd för godstransport

EN PICKUP I ÄKTA JEEP ANDA

MAXIMAL ANPASSNING

Linjär styling, sportigt utseende och detaljer som bara en Jeep kan ha. Gladiator sticker ut med sin distinkta stil och ändå praktiska lastfunktioner. Jeep Gladiator ger dig en äkta utomhusupplevelse. Med olika kombinationer för vindruta och tak kan du välja mellan tre konfigurationer: ett metalltak (hard top) med tre paneler, ett textiltak (soft top) och en version utan tak. Njut av maximal frihet på alla vägar, under alla årstider.

STOR LASTKAPACITET

Flakytan är 1531 mm lång och upp till 1442 mm bred. Lastkapaciteten är 613 kg och de olika anpassningslösningarna som tillhandahålls av Gladiator för att säkerställa bekvämligheten och flexibiliteten att transportera gods för både fritidsupplevelser och vardagliga aktiviteter.

TRAIL RAIL SYSTEM

Trail Rail ™ -systemet gör att du enkelt kan organisera och anpassa lastutrymmet på din lastbil. Den har ett justerbart förankringssystem och ett dolt lastutrymme under det låsbara bakfacket.

SKYDDA DIN FRAKT

Lastutrymmet är utrustad med en robust och hållbar skyddande beläggning. Oavsett vad du lägger i korgen finns det tre alternativ för att säkert täcka din last: en rulle, ett trelagigt tyg eller en trelags hard top

MOPAR TILLBEHÖR

Mopar® erbjuder en rad tillbehör som passar den mest dynamiska livsstilen: lägg till din bil t.ex. ett stödställ för pall- eller lasthanteringssystem som lådor, cykelställ, kajakhylla, surfbrädaställ eller skidställ.

MERA UTRYMME OCH MER FLEXIBILITET

Insidan av Gladiator sticker ut för sin rymd och imponerande detaljer. Det avtagbara taket låter dig njuta av en riktig utomhusupplevelse.

EXTRA UTRYMME

Interiören är designad fokus på komfort och flexibiltet och bibehåller den autentiska och distinkta Jeep®-stilen. Läderinredningen och kontrasterad Monaco-sydd instrumentpanel ger ett förhöjt uttryck för stil. få ut det mesta av modularitet med nedfällbara bakstolarna i kombination 60/40 delning

PREMIUM TEKNIK

Gladiator erbjuder  en integrerad  off -road kamera som garanterar säkerhet och skydd för vägen framåt. Genom att projicera bilder av vägen du färdas på via Uconnect™ pekskärmen hjälper den här tekniken dig att undvika hinder och fallgropar.

TRÅDLÖS ALPINE HÖGTALARE

Ta din musik med dig vart du än g’r år tack vare den trådlösa alpina högtalaren, enkel och intuitiv att mata ut och sätta tillbaka. Perfekt i linje med klassisk Jeep design och laddar till och med under körning. Den tål också damm och är vattentålig upp till 90 cm vatten i 30 minuter.

Uconnect TJÄNSTER

Gladiator ger dig den senaste tekniken i bilen för att ge dig den bästa körupplevelsen. Den digitala 7” förardisplayen med anpassningsbart gränssnitt visar alla körparametrar, medan fjärde generationens Uconnect™-pekskärm på 8,4″  ger alla Uconnect™-tjänster * som finns tillgängliga via My Uconnect™-appen. Så du kan njuta av din resa utan att bli distraherad.

Prestanda

Den tillgängliga 3.0 V6 turbodieseln med MultiJet-teknik levererar upp till 264 hk och 600 Nm vridmoment. Den har en raffinerad Euro 6D-klassad V6-motor som garanterar prestanda, kraft och flexibilitet. Den levereras som standard med Motor Stop-Start (ESS) och 8-stegad automatväxellåda som samverkar med 4×4 Command-Trac-systemet med lågväxel.

SAFETY

Gladiator har mer än 65 aktiva och passiva säkerhetssystem. Dessa inkluderar ett system för övervakning av döda-vinkeln, adaptiv farthållare som justerar hastigheten till fordonet framför, ett varningssystem för kollisioner som varnar dig för hinder i din väg och automatisk växling mellan helljus och halvljus som justerar intensiteten på ljus enligt det omgivande ljuset.