JEEP RENEGADE 4Xe

Hybridkraftens effektivitet med höjd prestanda och en ny strategi baserad på miljöansvar. Nya Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, framtiden är en ny gräns att utforska.

UPP TILL 50 KM RÄCKVIDD

Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid erbjuder effektiv bränsleförbrukning tack vare den kombinerade elmotorn och bensinmotorn. Genom att välja det elektriska läget kan du köra upp till 5o km vid 100 % eldrift vilket säkerställer inte bara noll avgasutsläpp men även en förfinad och tyst körupplevelse.

KOMPROMISSLÖS PRESTANDA 

Med upp till 240 hk och 0-100 km/h på 7,5 sekunder levererar Renegade 4xe omedelbar acceleration och respons. Den 6-växlade automatlådan ger en smidig och automatisk övergång mellan förbränningsmotorn och elmotorn, plus att hybridlägesväljaren låter dig välja mellan tre körlägen för att optimera effektivitet och effekt utifrån din personliga körstil.

4WD OCH SELEC TERRAIN

Renegade 4xe kombinerar bränsleeffektiv hybridteknik med legendarisk Jeep 4×4 kapacitet. Det högre vridmomentet vid 4WD Low och Selec-Terrain ™ gör att föraren kan välja fem specifikt kalibrerade inställningar för olika vägförhållanden vilket ger maximal terrängsäkerhet samtidigt som den ger en förfinad och effektiv körupplevelse

LADDA ENKELT

Att ladda batteriet på din Jeep® Renegade 4xe är enkelt och intuitivt tack vare en rad laddningslösningar. Koppla in och ladda hemma via ett hushållsuttag, i farten genom offentliga laddstationer eller under körning tack vare regenerativ bromsning. Nå full laddning ännu snabbare med Easy Wallbox, vilket ger en full laddning hemma på under 2 timmar.

 

EVOLUTIONEN INOM PRESTANDA

Nya Renegade 4xe Plug-in Hybrid kombinerar en bensinmotor som driver fordonets framhjulen och en elmotor som driver bakhjulen. Den 6-växlade automatlådan ger en smidig och automatisk övergång mellan förbränningsmotorn och elmotorn, med omedelbar acceleration och respons.

HYBRIDVÄLJARE

Nya Jeep Renegade 4xe anpassar sig sömlöst till din körstil och olika förhållanden tack vare hybridväljaren bredvid växellådan. Välj mellan tre körlägen för att optimera prestanda och effektivitet

HYBRID

Dra nytta av all kraft från de kombinerade motorerna med hybridläget som automatiskt hanterar effektflödet mellan de två motorerna.

ELECTRIC

Kör utan att generera några CO2-utsläpp. Upp till 50 km räckvidd med helelektriskt läge.

E-SAVE

Med E-save-läget så kan du spara batterikapacitet genom att låta bilen enbart använda förbränningsmotorn.

4X4 FÖRMÅGA

4WD ON-DEMAND

4xe-tekniken ombord erbjuder alla fördelar med ett hybridfordon, kombinerat med terrängförmågan hos en traditionell Jeep 4×4. Legendarisk Jeep terrängförmåga garanteras av Jeep Active Drive 4WD-systemet, standard på alla Renegade 4xe-fordon. Selec-Terrain® körprogramsväljare har 5 lägen och inkluderar det nya sportläget som ger ett skarpare gasrespons och full effekt och vridmoment

LADDNING 

ENKELT OCH SNABBT

Nya Jeep Renegade 4xe Plug-In Hybrid levereras med laddningskablar som gör att du kan ladda 11,4 kWh batteriet med ett enkelt hushållsuttag. Uppnå full laddning ännu snabbare med nya Easy Wallbox, det intelligenta uttaget som du enkelt kan installera hemma, som intelligent anpassar sin laddningskapacitet för att optimera strömmen. Du kan till och med ladda medan du är på språng, inte bara vid offentliga laddningsställen, utan via regenerativ bromsning: en process som gör att rörelseenergi kan återvinnas under retardation och bromsning och lagras i batteripaketet.