NYA JEEP COMPASS 4XE

Upptäck nya Jeep Compass 4XE MY21 med ny design, nya säkerhetssystem och ny teknik.

NY MODERN LOOK

Nya Jeep Compasss 4Xe med ny sofistikerad design. En uppdaterad look där eleganta linjer och robust design sammanflätas enkelt. Skönheten i den nya Jeep Compass 4xe är uppenbar i varje detalj. Den behåller sin klassiskt solida och kraftfulla karaktär utan att offra stil. Nya Jeep Compass 4xe fångar dig genast. Känn spänningen i det ögonblick när du lägger händerna på ratten. Dröm det, kör det. Känn friheten.

EN BLICK IN I FRAMTIDEN

Nya Jeep Compass MED 4xe plug-in hybridteknik är utrustad med två motorer med effekt 140 kW (190 hk) och 177 kW (240 hk), kombinerat med en 6-växlad automatlåda och eAWD-fyrhjulsdrift. Med enbart elmotorn kan du köra upp till 50 km med full batteriladdning, utan utsläpp och dessutom njuta av tystnaden.

EN NY NIVÅ AV SÄKERHET

Utmanande vägunderlag, plötsliga hinder och oväntade scenarier. Vad som än händer är säkerheten alltid en fråga om kontroll. Nya Jeep Compass 4xe är utrustad med den senaste säkerhetsfunktionen och därmed nivå 2 av autonoma säkerhetssystem.För första gången i en Jeep erbjuds nya Highway Assist System, ett autonomt körsystem (nivå 2) som hjälper dig när du kör på en motorväg. Genom att kombinera den adaptiva farthållaren och körfältsassistansen säkerställer systemet att fordonet bibehåller rätt hastighet och avstånd med andra omgivande fordon, och samtidigt se till att du förblir centrerad i körfältet, även under svängar.

 

 

 

 

UTRUSTAD FÖR ALLA ÄVENTYR

Nya Jeep Compass 4xe erbjuds i fyra olika utrustningsnivåer : Limited, S, Trailhawk och specialutgåvan 80th Anniversary.Samtliga med plug-in hybridteknik kombinerat med en 6-växlad automatlåda och fyrhjulsdrift.