Anpassa erbjudandet

Anpassa erbjudandet

Ange dina biluppgifter här i fyra enkla drag för att få erbjudanden och tjänster som är exklusiva för dig och din bil!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Välj modell'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Välj motor
{{selectedMonths.description}} Månader månader
{{selectedKm.description}} Välj körsträcka Km
{{model.saleDescription}}
  Utrustning
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} månader
   {{km.description}} Km

   Ange bilens registrerings- eller chassinummer och upptäck alla tjänster och specialerbjudanden som finns tillgängliga för din bil!

   *Fordon ej hittat Infogat fordon är inte Jeep®
   BEKRÄFTA
   Gå till myJeep

   Registrera dig på myJeep och upptäck våra förmåner som är skräddarsydda för dig

   Accedi a myJeep

   Registrera

   Vill du få erbjudanden, exklusiva tjänster och anpassat innehåll för din bil?

   Vi väntar på dig: registrera dig på myJeep!

   myJeep
   Hitta oss

   Hitta oss

   Behöver du information eller support? Behöver du en offert? Vill du boka tid? Vi ser fram emot att höra från dig!

   Hitta en verkstad eller en återförsäljare

   Öppna kartan och hitta återförsäljaren som är närmast dig! HITTA EN VERKSTAD ELLER EN ÅTERFÖRSÄLJARE

   VÄGASSISTANS

   Gör att du kan känna dig trygg på resan i vetskapen om att vi erbjuder en komplett vägassistans som är anpassad efter dina behov för att lösa eventuella problem du stöter på. Detta är en av våra prioriteringar! Vår lösning garanterar maximal sinnesro bakom ratten och hjälper dig och din bil om något går fel.
   Dessutom tillhandahåller vi information om återförsäljarnas öppettider så att vi alltid finns vid din sida när du behöver oss!

   BEHÖVER DU VÄGASSISTANS?
   RING

   från utlandet:

   00800 04 26 53 37   inom Sverige:

   020 53 37 00

   ALLTID EN MEKANIKER TILL DITT FÖRFOGANDE

   Fått punktering? Har bilbatteriet dött så att du inte kan ta dig vidare? Lossa säkerhetsbältet och dra en djup suck av lättnad! En av våra mekaniker finns alltid till hands för att komma till dig var du än befinner dig. Och om problemet bara kan lösas i en verkstad ser vi till att bogsera bilen till närmaste auktoriserade servicecenter.

   HOS OSS BLIR DU ALDRIG UTAN BIL

   Om vi behöver behålla bilen i vårt servicecenter för att reparera den kommer vi att förse dig med en ersättningsbil medan vi fixar din.
   Om problemet inträffar på en resa tar vi hand om resekostnaderna, oavsett om du behöver ta en taxi till tågstationen eller hyra en bil för att fortsätta resan*.

   LÅT OSS FÖRKORTA AVSTÅNDEN

   Om bilen befinner sig mer än 50 km från ditt hem när den går sönder ser vi till att du och dina resekamrater kan tar er hem på vår bekostnad*. Vi ersätter även hotellövernattningen i fall ni inte kan åka på en gång, samt resan för att komma tillbaka och hämta bilen när det är reparerad.Och om din bil blir stående i mer än 5 dagar täcker vi kostnaderna* för att transportera bilen hem till hem dig eller till ditt närmaste servicecenter!

   VÅR SERVICE FÖLJER MED DIG PÅ VÄGEN

   När du gör en Original- eller Basservice hos en av våra märkesverkstäder får du ett års FCA Assistans* utan extra kostnad. Assistansen ger dig trygg och kostnadsfri hjälp vid driftstopp 24 timmar om dygnet i hela Skandinavien. Kan inte felat lösas på plats får du hjälp med bärgning, hemtransport, övernattning samt hem- eller vidareresa.

   *Fri FCA Assistans ingår fram till nästa ordinarie servicetillfälle eller max 12 månader, under förutsättning att brister som kan orsaka driftstopp och som påpekats i samband med servicetillfället, samt rekommenderade tilläggsarbeten beroende på mil eller tid, åtgärdas av märkesauktoriserad verkstad med Mopar Originaldelar.

   FreeToGo

   Med FreeToGo kan du köra utan bekymmer tack vare en komplett uppsättning av tjänster som börjar med vägassistans. De är utformade för att hjälpa dig vid eventuella olägenheter
   och säkerställer att du alltid kan ta dig vidare.

   Assistenza stradale

   FREE TO GO: EN VÄRLD AV TJÄNSTER OCH FÖRMÅNER*.

   MOBIL VERKSTAD

   Om din bil inte är i skick att fortsätta resan behöver du inte oroa dig: en mekaniker rycker ut för att hjälpa dig. Och om det inte går att köra bilen kommer den att bogseras till närmaste Jeep-återförsäljare.

   BOGSERING

   Är bilen skadad och kan inte köra vidare? Inga problem. Ett bärgningsfordon bogserar den till din återförsäljare eller till närmaste Jeep-återförsäljare.

   LÅNEBIL

   Du kan dra nytta av en lånebil i högst fyra arbetsdagar + eventuella helgdagar.

   RESEKOSTNADER

   Transportkostnader (taxi och andra transportmedel) som uppstår medan din bil är stillastående kommer att återbetalas.

   ÅTERVÄND HEM ELLER FORTSÄTT RESAN

   Om bilen blir stillastående mer än 50 km från ditt hem kommer kostnaderna för din hemresa eller för den fortsatta resan (med tåg eller flyg) att återbetalas.

   HOTELLBOENDE

   Om bilen blir stillastående mer än 50 km från ditt hem finns det en utmärkt lösning: du får bo på ett lokalt, fyrstjärnigt hotell i upp till fem nätter.

   HÄMTNING AV REPARERAD BIL

   Om bilen blir stillastående mer än 50 km från ditt hem behöver du inte oroa dig: resekostnaderna som uppstår när du hämtar den reparerade bilen kommer att återbetalas.

   HÄMTNING AV BIL SOM INTE REPARERATS

   Om bilen blir stillastående i mer än fem dagar kan du få den bogserad till ditt hem eller till återförsäljaren i din stad.

   INFORMATIONSTJÄNST

   Du kan få information om Jeep-återförsäljares öppettider. Praktiskt, eller hur?

   * Du hittar information om leveranssätt, villkor, begränsningar och undantag för tjänsterna i garantihäftet i din bil eller i Mopar Vehicle Protections
   serviceavtal. Läs dessa dokument för närmare detaljer.