HÖGKLASSIGA LED-VARSELLJUS

Lys upp nattmörkret med klass. Högklassiga LED-strålkastare och dimljus ingår som standard och erbjuder en högre verkningsgrad för ökad säkerhet och trygghet, medan de karakteristiska halvljusen har uppdaterats och gjorts bredare och dragits bakåt likt vingen på en falk för ett djärvare uttryck.

OMDESIGNAT BAKPARTI

Stick ut både när du kommer och går. Profilen hos Cherokees bakparti har stylats om och gjorts ännu er iögonfallande med en unik, ny design som skapar ett mer harmoniskt linjespel mot bilens bakparti. De nya strålkastarna inkluderar de välkända röda LED-lamporna som omsluter de separata bromsljusen och körriktningsvisarna. Nummerplåten har flyttats till bakluckans mitt för en mer strömlinjeformad look. Den nya handsfree elmanövrerade bakluckan aktiveras med en enkelt fotrörelse och gör det lite enklare att lasta i och ur matkassar och sportutrustning. Den nya och omdesignade, lätta bakluckan har en integrerad ljuslist där handtaget har fått en högre position för ökad användarvänlighet.

KLASSISK JEEP® STIL

Cherokee må ha fått en uppdaterad exteriör look, men de minnesvärda komponenterna hos varumärket Jeep® är här för att stanna. Nya Jeep® Cherokee hyllar bilmodellens stolta historia och unika stil med allt från de trapetsformade hjulhusen till den karakteristiska sjuspåriga grillen.

Cherokee

FÄLGAR

Oavsett om du tar dig fram i stadens djungel eller utforskar nya miljöer utanför allfartsvägarna så kan Cherokee fås med eleganta och tåliga däck- och fälgkombinationer som gör varje äventyr minnesvärt.

NYA JEEP® CHEROKEE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® CHEROKEE

Ladda ner eller beställ en broschyr för Nya Jeep® Cherokee