KRAFTFULLT SKYDD

Användningen av höghållfast stål ger en robust karosstruktur som maximerar krockskyddet och optimerar fordonsdynamiken och vikten. Personerna i bilen skyddas av åtta avancerade krockkuddar, inklusive fullängds krockgardiner och knäkrockkuddar som samverkar för att skydda de åkande.

DRAG

KOLLISIONSUNDVIKANDE SYSTEM

Jeep® Cherokee kommer med ett flertal aktiva säkerhetsfunktioner som standard, utformade för att du ska kunna ha blicken riktad
mot vägen framför dig.

PARKERING PÅ DET ENKLA SÄTTET

Att köra in i och ut från parkeringsfickor kan vara utmanande. Nya Cherokee kan fås med tre olika system som har utformats för att göra det säkrare och tryggare.

BEKVÄMLIGHETSFUNKTIONER

Jeep® Cherokee är utrustad med ett urval av pålitliga funktioner som har utformats för att göra din körupplevelse säkrare och tryggare.

ADAPTIV FARTHÅLLARE MED STOP AND GO

Genom gasreglering och begränsad bromsning anpassar detta system, som fås som tillval, automatiskt hastigheten till ett förinställt avstånd när det upptäcker långsam framförvarande trafik, vilket hjälper dig att hålla säkerhetsavstånd. Under vissa omständigheter kan systemet bromsa bilen till stillastående utan att föraren ingriper.

NYA JEEP® CHEROKEE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® CHEROKEE

Ladda ner eller beställ en broschyr för Nya Jeep® Cherokee