SÄTEN

Helt nya Jeep® Renegades interiör har ergonomiskt utformade säten i högkvalitativa material, med färgglada anodiserade kontraster som hämtat inspiration från skyddsglasögonen som används i extremsporter.

TA EN NÄRMARE TITT

KOMFORT HAR ALDRIG VARIT SÅ FUNKTIONELL

Helt nya Jeep® Renegades interiör är utformad för att kombinera sköna material med funktionella egenskaper på ett smart vis. De mjuka panelerna varvas med djärva funktionselement som grepphandtaget på passagerarsidan som är oumbärligt för äventyr i terrängen. Det finns smakfullt integrerade designelement i hela bilen som är inspirerade av Jeeps legendariska arv. Den nya mittkonsolen är gjord för att förbättra förvaringsmöjligheterna och funktionalitet.

SMART PÅ INSIDAN

Helt nya Jeep® Renegade har massor av förvaringslösningar för allt du behöver längs vägen på vardagsturer såväl som äventyr på landet: från det nya mobilfacket i mittkonsolen till det nya nätet på konsolen där du får plats med en iPad mini.

SÄTT DIN EGEN PRÄGEL

Med helt nya Jeep® Renegade är möjligheterna oändliga. Du kan även specialanpassa interiören utifrån dina egna behov och sätta din egen prägel genom att välja extra Mopar-tillbehör till interiören.

NYA JEEP® RENEGADE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® RENEGADE

Hämta eller beställ en broschyr för nya Jeep® Renegade