DEN AUTENTISKA DESIGNEN BLIR MODERN

Jeep® Renegades exteriör har unika designinslag som håller märkets stil uppdaterad på de senaste trenderna. En ny grill, en ny främre stötfångarpanel, takrails i nya färger och läckra full-LED-ljus är bara några av nyheterna för exteriören.

Renegade

FÄLGAR OCH DÄCK

KÖR I DET FRIA

Helt nya Jeep® Renegade ger dig möjlighet att resa i det fria med två soltakssystem som tillval. Taksystemet MY Sky är unikt för segmentet och ger dig spännande panoramautsikt på varje åktur.
Denna lösning har manuellt borttagbara paneler och en elstyrd tipp-/skjutfunktion.

Renegade
LED DRL On Full LED On

LYS UPP I KURVORNA

Nya LED-ljus finns tillgängliga i ett exklusivt paket för Limited och Trailhawk. LED-ljus förbättrar sikten (+50 % jämfört med traditionella glödlampor) och därmed även säkerheten. Dessutom sparar de energi och minskar underhållskostnaderna med 1/3 jämfört med traditionella glödlampor. De standardmonterade halogenlamporna har lång livslängd och ger ett ljust, vitt ljus.

ANPASSA BILEN EFTER DIN LIVSSTIL

Hur tillbringar du din fritid? Är du en passionerad snowboardåkare eller gillar du att vandra med vänner? Oavsett hur din livsstil ser ut hittar du garanterat det perfekta Mopar-tillbehöret för dig och din Renegade.

ÄKTA JEEP® STIL

Jeep® Renegades unika touch inkluderar det ikoniska grillen och de mest identifierande funktionerna från Jeep®. Dessutom är dess parkeringshjälpsteknik perfekt lämpad för både terrängen och smala stadsgator.

NYA JEEP® RENEGADE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® RENEGADE

Hämta eller beställ en broschyr för nya Jeep® Renegade