SÄTEN

Helt nya Jeep® Renegades interiör har ergonomiskt utformade säten i högkvalitativa material, med färgglada anodiserade kontraster som hämtat inspiration från skyddsglasögonen som används i extremsporter.

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

TYG

- POLAR PLUNGE
POLAR PLUNGE

Ski Grey och svart tyg med sömmar i Ice Blue

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Svart tyg med sömmar i Ski Grey

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Svart läder med sömmar i Ski Grey

- POLAR PLUNGE
POLAR PLUNGE

Ski Grey och svart läder med sömmar i Ski Grey

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Svart tyg med exklusivt topografiskt mönster och sömmar i Ruby Red

- TRESPASS BLACK
TRESPASS BLACK

Exklusivt svart läder med sömmar i Ruby Red

TA EN NÄRMARE TITT

KOMFORT HAR ALDRIG VARIT SÅ FUNKTIONELL

Helt nya Jeep® Renegades interiör är utformad för att kombinera sköna material med funktionella egenskaper på ett smart vis. De mjuka panelerna varvas med djärva funktionselement som grepphandtaget på passagerarsidan som är oumbärligt för äventyr i terrängen. Det finns smakfullt integrerade designelement i hela bilen som är inspirerade av Jeeps legendariska arv. Den nya mittkonsolen är gjord för att förbättra förvaringsmöjligheterna och funktionalitet.

SMART PÅ INSIDAN

Helt nya Jeep® Renegade har massor av förvaringslösningar för allt du behöver längs vägen på vardagsturer såväl som äventyr på landet: från det nya mobilfacket i mittkonsolen till det nya nätet på konsolen där du får plats med en iPad mini.

SÄTT DIN EGEN PRÄGEL

Med helt nya Jeep® Renegade är möjligheterna oändliga. Du kan även specialanpassa interiören utifrån dina egna behov och sätta din egen prägel genom att välja extra Mopar-tillbehör till interiören.

INUTI EN JEEP® LEGEND

Jeep® Renegade har designats med en robust och energisk interiör. Det finns flera smarta lagringslösningar, rikligt med benutrymme och en mittkonsol gjord med handgjorda detaljer och kvalitetsmaterial.

NYA JEEP® RENEGADE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR NYA JEEP® RENEGADE

Hämta eller beställ en broschyr för nya Jeep® Renegade