ÖVER 60 SÄKERHETS- OCH TRYGGHETSFUNKTIONER FINNS TILLGÄNGLIGA

Helt nya Jeep® Renegade har främre och bakre fullängds krockgardiner, knäkrockkudde på förarsidan, sidokrockkuddar monterade i framsätena och avancerade krockkuddar med flerstegsutlösning för föraren och framsätespassageraren.

ALLTID I RÄTT HASTIGHET

Jeep® Renegade är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som hjälper föraren att följa hastighetsbegränsningar.

AKTIV SÄKERHET OCH TRYGGHET

För att njuta av den unika körupplevelsen är det viktigt att är säker bakom ratten. Helt nya Jeep® Renegade är utformad för att kunna utrustas med mer än 60 säkerhets- och trygghetsfunktioner, inklusive främre kollisionsvarningssystem plus och LaneSense filbytesvarning plus. Den här toppmoderna tekniken (som kallas för avancerat förarstödsystem) är utformad för att vara pålitlig i alla körförhållanden och innefattar två helt nya system: Vägmärkesidentifiering och intelligent hastighetshjälp, som båda ingår som standard för alla versioner.
Nya Jeep® Renegade har belönats med Euro NCAP:s prestigefyllda 5-stjärniga betyg efter att de höjde tröskelvärdena som måste uppfyllas för att få det eftertraktade 5-stjärniga betyget när det gäller skydd av vuxna, barn och fotgängare. Bilen har gjort sig förtjänt av denna utmärkelse tack vare sin innovativa arkitektur ”Small-Wide 4x4” och de många förbättrade säkerhetssystemen som erbjuds som standard eller tillval.

FRÄMRE KOLLISIONSVARNINGSSYSTEM PLUS

Detta innovativa system använder radar- och videosensorer för att identifiera om helt nya Jeep® Renegade närmar sig ett annat fordon eller ett stort hinder alltför snabbt. Det varnar dig eller hjälper dig att undvika/mildra konsekvenserna av kollisionen genom att avge ljudsignaler och visuella varningar eller till och med ansätta bromsarna.

SÄKRA PARKERINGSMANÖVRAR

Din Jeep hjälper dig att parkera på ett säkert sätt. Renegade har ett antal parkeringsfunktioner som gör det busenkelt att parkera i parkeringsfickor och sedan backa ut från dem.

BEKVÄMLIGHETSFUNKTIONER

NJUT AV PRESTANDAN SÄKERT.

Jeep® Renegade är utrustad som standard med aktiva och passiva säkerhetssystem som gör att du kan köra din SUV i maximal säkerhet.

JEEP® RENEGADE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

NYA JEEP® RENEGADE

Hämta eller beställ en broschyr för nya Jeep® Renegade