DEN KLASSISKA JEEP DESIGNEN BLIR ALDRIG OMODERN

Jeep Renegade gör märkets sjuspåriga grill ännu mer fascinerande: den har utvecklats i vildmarken men är utformad för stan och full av unika detaljer och Jeeps legendariska designelement. På fronten omges den ikoniska sjuspåriga grillen av en färgglad skärm, medan stora runda strålkastare är instoppade under huven för en ge bilen ett elegantare utseende.

Renegade

HJUL OCH DÄCK

KÖR I DET FRIA

Jeep®Renegade ger dig möjlighet att resa i det fria med två stycken My Sky soltakssystem. Detta taksystem är unikt för segmentet och ger dig spännande panoramautsikt på varje åktur. Det har manuellt borttagbara paneler och en elstyrd tipp-/skjutfunktion.

Halogen On HID On

LYS UPP I KURVORNA

Jeep®Renegade är full av ljusa idéer. HID-strålkastarna (tillval) ger ett kallt, vitt ljus. Ljuset är två till tre gånger ljusare än det som produceras av halogenlampor och använder mindre energi. De standardmonterade halogenlamporna har lång livslängd och ger ett vitt ljus.

ANPASSA BILEN EFTER DIN LIVSSTIL

Hur tillbringar du din fritid? Är du en passionerad snowboardåkare eller gillar du att vandra med vänner? Oavsett hur din livsstil ser ut hittar du garanterat det perfekta Mopar-tillbehöret för dig och din Renegade.

JEEP® RENEGADE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP® RENEGADE

Hämta en broschyr för Jeep® Renegade