SÄTEN

Jeep®Renegades interiör har ergonomiskt utformade säten i högkvalitativa material, med färgglada anodiserade kontraster som hämtat inspiration från skyddsglasögonen som används i extremsporter.
- SVART
SVART

Tygsäten i Black med matchande dekorsömmar och inlägg i Jeep-meshtyg är standard på Renegade Longitude.

- SVART OCH SANDSTORM
SVART OCH SANDSTORM

Washington-tygsäten i svart och Sandstorm med dekorsömmar i Cattle Tan och inlägg i Jeep-meshtyg är standard på Renegade Longitude. Detaljer i Metal Diamond framhäver ventilationsmunstyckena, högtalarna, mugghållarna och växelspaken.

- BARK BROWN OCH SKI GRAY
BARK BROWN OCH SKI GRAY

Washington-tygsäten i Bark Brown och Ski Gray med dekorsömmar i Tangerine och inlägg i Jeep-meshtyg är standard på Renegade Longitude. Detaljer i anodiserad Orange framhäver ventilationsmunstyckena, högtalarna, mugghållarna och växelspaken

- SVART
SVART

Svarta tygsäten är standard på Jeep Renegade Limited.

- BARK BROWN/TANGERINE/SKI GRAY
BARK BROWN OCH TANGERINE OCH SKI GRAY

Säten med McKinley-läderklädsel och perforerad textur i Bark Brown, Tangerine och Ski Gray är tillval på Renegade Limited med eljusterbart svankstöd.

- SVART
SVART

Säten med svart McKinley-läderklädsel och dekorsömmar i Light Frost är tillval på Renegade Limited med eljusterbart svankstöd.

- SVART
SVART

McKinley-lädersäten i svart med dekorsömmar i Ruby Red finns som tillval på Renegade Trailhawk. En broderad Trailhawk-logotyp pryder framsätet medan detaljer i anodiserad Ruby Red framhäver interiören.

- SVART
SVART

Washington-tygsäten i svart med dekorsömmar i Ruby Red är standard på Renegade Trailhawk. Dessa säten har tyginlägg med topografiska mönster och en broderad Trailhawk-logotyp.

TA EN NÄRMARE TITT

KOMFORT HAR ALDRIG VARIT SÅ FUNKTIONELL

Jeep®Renegades interiör är utformad för att kombinera taktila material med funktionella egenskaper på ett smart vis. De mjuka panelerna varvas med djärva funktionselement som grepphandtaget på passagerarsidan som är oumbärligt för äventyr i terrängen. Det finns smakfullt integrerade designelement i hela bilen som är inspirerade av Jeeps legendariska arv.

SÄTT DIN EGEN PRÄGEL

Med Jeep®Renegade är möjligheterna oändliga. Du kan även specialanpassa interiören utifrån dina egna behov och sätta din egen prägel genom att välja extra Mopar-tillbehör till interiören.

JEEP® RENEGADE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP® RENEGADE

Hämta en broschyr för Jeep® Renegade