ÖVER 60 SÄKERHETS- OCH TRYGGHETSFUNKTIONER FINNS TILLGÄNGLIGA

Jeep® Renegade 2017 erbjuder en mängd aktiva och passiva säkerhets- och trygghetsfunktioner som standard och tillval. Dessa är utformade för att du ska kunna ta dig överallt under säkra förhållanden. Jeep Renegade har främre och bakre fullängds krockgardiner, knäkrockkudde på förarsidan, sidokrockkuddar monterade i framsätena och avancerade krockkuddar med flerstegsutlösning för föraren och framsätespassageraren.

image

AKTIV SÄKERHET OCH TRYGGHET

För att njuta av den unika körupplevelsen är det viktigt att är säker bakom ratten. Nya Jeep Renegade är utformad för att kunna utrustas med mer än 60 säkerhets- och trygghetsfunktioner, inklusive segmentets första främre kollisionsvarningssystem och LaneSense filbytesvarning plus. Nya Jeep Renegade har belönats med Euro NCAP:s prestigefyllda 5-stjärniga betyg med ett helhetsbetyg på 80 av 100. Euro NCAP har ökat tröskelvärdena för det eftertraktade 5-stjärniga betyget när det gäller skydd av vuxna, barn och fotgängare. Jeep Renegade har gjort sig förtjänt av denna utmärkelse tack vare sin innovativa arkitektur ”Small-Wide 4x4” och de många säkerhetssystemen som erbjuds som standard eller tillval, inklusive sex standardmonterade krockkuddar.

FRÄMRE KOLLISIONSVARNINGSSYSTEM MED KOLLISIONSLINDRING

Detta innovativa system använder radar- och videosensorer för att identifiera om Jeep®Renegade närmar sig ett annat fordon eller ett stort hinder alltför snabbt. Det varnar eller hjälper dig att undvika/mildra konsekvenserna av kollisionen genom att avge ljudsignaler och visuella varningar eller till och med ansätta bromsarna.

image

SÄKRA PARKERINGSMANÖVRAR

Din Jeep®hjälper dig att parkera på ett säkert sätt. Renegade har ett antal parkeringsfunktioner som gör det busenkelt att parkera i parkeringsfickor och sedan backa ut från dem.

BEKVÄMLIGHETSFUNKTIONER

JEEP® RENEGADE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP® RENEGADE

Hämta en broschyr för Jeep® Renegade