HÅLL DIG UPPDATERAD: UCONNECT LIVE

Uconnect Radio LIVE-pekskärmen på 5 eller 6,5” ser till att du får både komfort och underhållning i bilen. Med kompatibla Bluetooth-smarttelefoner kan du alltid hantera musik, meddelanden och samtal handsfree. Om du väljer till Uconnect 6,5” Radio Nav LIVE får du ett navigationssystem med enastående 3D-grafik och Assisted-GPS-sensorer för att säkerställa korrekt positionering i områden där GPS-signaler kan vara förhindrade. Med Jeep®Skills, en ny uppdatering till ditt Jeep®Uconnect LIVE-system, får du dessutom kontroll över kördata, parametrar och leder.

INKLUDERA FUNKTIONER

Twitter

Håll dig uppkopplad, kontrollera ditt konto och få liveuppdateringar medan du är på språng.

Tunein

Öppna fliken med favoriter för att strömma din favoritmusik från över 100 000 internetradiostationer.

Deezer

Tryck på play och lyssna på din skräddarsydda spellista medan du kör. Få nya förslag och hitta musiken du gillar.

Reuters

Håll koll på affärs- och finansvärlden och få senaste nytt från USA och internationella nyheter.

Facebook

Håll dig uppdaterad på favoriten bland dina sociala nätverk medan du är ute på vägarna. Låt infotainmentsystemet läsa upp inläggen för dig. Redo att dela din status?

INKLUDERA FUNKTIONER

My Car

Få realtidsinformation och håll koll på fordonsstatus, rapporter om bilens tillstånd och historik på avstånd.

Eco Drive

Se dina data i realtid så att du kan anpassa dina körvanor och minska bränsleförbrukningen.

INKLUDERA FUNKTIONER

HD TRAFFIC

Håll koll på trafiken med realtidsdata från 80 miljoner mobiltelefonanvändare.

Tom Tom Places

Hitta destinationer i närområdet på ett enkelt sätt. Sök per kategori, företagsnamn eller nyckelord på ditt eget språk.

Speed Cameras

Få varningar om fartkameror för att öka säkerheten på resan och slippa fortkörningsböter.

Weather

Låt inte vädret förstöra dina planer. Du kan beräkna rutten för resan baserat på de aktuella väderförhållandena.

INKLUDERA FUNKTIONER

Jeep®Skills

Förhöj körupplevelsen med Jeep®Skills och ta kontroll över alla dina bildata och utmaningar på resan.

UNDERHÅLLNING NÄRA TILL HANDS

Lyssna på din favoritmusik. Allt du behöver för att ta dig till slutdestinationen spelas upp med ett fylligt ljud genom olika källor.

BEATSAUDIO®-SYSTEM TILL JEEP®RENEGADE

Din körupplevelse blir aldrig densamma tack vare ljudsystemet med flera högtalare och subwoofer. Visa detaljerad information om de överlägsna ljudsystemen som nu finns tillgängliga med Uconnect-systemet.

BEATSAUDIO®-SYSTEMET INNEFATTAR:
-Två kupolformade diskanthögtalare i instrumentpanelen
-Två kupolformade diskanthögtalare i dörrarna
-Fyra 15 × 23 cm mellanregisterhögtalare i fram- och bakdörrarna
-En 16,5 cm subwoofer i hatthyllan på 10 l
-8-kanalig digital förstärkare med DSP

USB-PORT OCH AUX-INGÅNG

Lyssna på din favoritmusik genom att ansluta din kompatibla medieenhet på ett enkelt sätt. Med Bluetooth-strömning och AUX-ingång kan du enkelt hantera din enhet på många olika sätt i Uconnect.

BLUETOOTH-STRÖMNING

Bluetooth-strömning gör det möjligt att spela upp musik från din medieenhet trådlöst. Med denna tillvalsfunktion kan du nu enkelt strömma musik trådlöst från valfri mediespelare eller internetradioapp.

TELEFON OCH NAVIGERING

Uconnect-systemet ger dig en otroligt smidig upplevelse på ett sätt du aldrig skulle ha väntat dig. Med navigations- och underhållningssystemen och röstkommandon kan du ringa när vill du. Musikvolymen sänks automatiskt så att du kan lyssna på inkommande samtal och höjs sedan igen när du lägger på. Dessutom kan du använda röstkommandon för att enkelt ringa upp dina kontakter eller det senaste numret när du åker snabbt. Uconnect har utvecklats i samarbete med ledande tillverkare av navigationssystem så att du vet var du befinner dig, din destination och hur lång tid tar det att komma dit. Kartor med sensorassisterad GPS vägleder dig genom trafiken när det är dags att svänga eller om vägen sammanstrålar med en annan väg. Tack vare de talade riktningsangivelserna behöver du inte ta blicken från vägen.

RING VAR OCH NÄR DU VILL

Upp till 10 olika mobiltelefoner kan anslutas och användas för att ringa samtal. Uconnect synkroniserar kontakterna på din mobiltelefon så att du kan ange deras namn för att ringa upp dem och se deras namn på pekskärmen.

KONTROLLERA OM DIN MOBIL ÄR KOMPATIBEL

HANDFREE-SAMTAL OCH UPPLÄSNING AV SMS

Ring och ta emot telefonsamtal eller lyssna och svara på textmeddelanden* utan att ta händerna från ratten eller blicken från vägen. *Den här funktionen är endast tillgänglig för kompatibla telefoner.

NAVIGATIONSSYSTEM MED 3D-KARTOR

Systemet Uconnect 6,5” Radio Nav har en stor 6,5” pekskärm med 3D-grafik och en rad externa väljare som gör det enklare att komma åt alla funktioner, inklusive reglagen till ljudsystemet. Bluetooth-anslutningen har stöd för röstkommandon och ljudströmning. Uconnect-systemet har även stöd för USB-port, SD-kortläsare och DAB-radio. Ta med dig din livsstil på vägen med systemet Uconnect 5” Radio Nav som ger dig tillgång till multimedia, underhållning och TomTom-navigering. Systemet har dessutom pekskärm och handsfree-funktion som gör det enkelt att komma åt allt.

TEKNIK PÅ ETT KNAPPTRYCKS AVSTÅND

Jeep®Renegade har den senaste tekniken som gör att du kan hantera alla funktioner på ett enkelt och intuitivt sätt.

JEEP®SKILLS

Jeep®Uconnect LIVE introducerar en ny uppdatering som tar körupplevelsen till en helt ny nivå: Jeep®Skills. Du kan mäta körparametrarna för din resa med hjälp av realtidsåterkoppling och efterhandsanalyser. Anta utmaningen och testa din förmåga genom att utforska terrängleder och nå dina mål. Dela sedan dina körda sträckor och resultat med Jeep-gemenskapen på webben.

JEEP® RENEGADE

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP® RENEGADE

Hämta en broschyr för Jeep® Renegade