EN ERKÄND IKON I HELA VÄRLDEN

Nöje och frihet går hand i hand. Jeep®Wrangler har flera av Jeeps klassiska designelement som gör det möjligt att köra i alla väder och på alla underlag. Med avtagbara tak och dörrar får du njuta av en äkta naturupplevelse.

Wrangler Unlimited

DEN OFFICIELLA ÄVENTYRSBILEN

Jeep®Wrangler har allt, oavsett om du väljer att köra med hardtop, softtop eller topless. Med det modulära hardtop-taket Freedom Top kan du blanda färger eller matcha karossfärgen. Eller så väljer du det lättförvarade och lättöppnade softtop-taket Sunrider.

ÖPPNA DÖRRARNA TILL FRIHETEN

Oavsett om du bara vill ha det lite kul eller vill njuta i det fria kan du välja fullhöga dörrar med fönsterhissar (elfönsterhissar och centrallås som tillval), kartfickor med meshnät och smidda aluminiumgångjärn eller avtagbara halvdörrar med manuella lås.

HJUL OCH DÄCK

Jeep®Wranglers fälgalternativ är grunden för alla äventyr som är värda att ge sig ut på. De flesta fälgarna har en konkav design för att förhindra repor som kan uppstå när du kör i terrängen. Lättmetallfälgar minskar den ofjädrade vikten vilket ger en mer exakt styrning och förbättrade köregenskaper.

JEEP®WRANGLER UNLIMITED

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP®WRANGLER UNLIMITED

Hämta en broschyr för Jeep® Wrangler Unlimited