SKYDD NÄR DU BEHÖVER DET

I Jeep®Wrangler Unlimited kan du känna dig säker och trygg, oavsett vart äventyret tar dig. Den har allt från system som övervakar körningen och hjälper dig i svåra situationer, till robusta komponenter i höghållfast stål som står emot kollisioner och belastningar.
Jeep®Wrangler Unlimited hjälper till att skydda dig och dina nära och kära tack vare toppmoderna säkerhets- och trygghetsfunktioner. Bland annat har den standardmonterade avancerade främre krockkuddar med flerstegsutlösning som anpassar krockkuddens utlösning efter kollisionens allvarlighetsgrad, sidokrockkuddar med sensoravkänning som tillval och ett rambyggt chassi.

image

STYRKA OCH KRAFT LIGGER I BILENS DNA

Förmågan att motstå sidokollisioner och bilens styvhet har förbättras med hjälp av höghållfast stål som är integrerat i B-stolpen i bilgolvet. Bränsletanken är centralt monterad mellan hjulen och omsluts av vitt åtskilda rambalkar för att ge extra skydd. Dessutom har den en 2,5 mm tjock hasplåt för att öka säkerheten i terrängförhållanden.

image

SENTRY KEY STARTSPÄRR

Det nyckelfria låssystemet gör det möjligt att låsa och låsa upp dörrarna utan att sätta nyckeln i dörren. Startspärrsystemet Sentry Key gör det i princip omöjligt att köra bilen utan en giltig nyckel.

image

JEEP®WRANGLER UNLIMITED

Prova den hos din närmaste återförsäljare.

BROSCHYR FÖR JEEP®WRANGLER UNLIMITED

Hämta en broschyr för Jeep® Wrangler Unlimited