EN STILIKON

Jeep Wranglers natur förändras inte utan vidareutvecklas och blir en del av 4xe-världen med unika och omisskännliga stildetaljer.De exklusiva 4xe-dekalerna och blåa motorhuvsdekalerna förbättrar karaktären och personligheten hos den nya Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

AVTAGBARA TAK OCH DÖRRAR

Hard top, soft top, eller exklusiva Sky one-Touch ™ Power Top. Med alla dörrar monterade eller inga dörrar alls. Ombord på Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan du njuta av en äkta utomhusupplevelse tack vare de olika tillgängliga konfigurationerna. Det unika gångjärnsystemet är utformat för att göra det enkelt att ta bort alla delar.

FULL-LED STRÅLKASTARE

Full-LED -systemet inkluderar LED -strålkastare, dimljus och dagsljus för effektiv sikt och omisskännlig stil.

ditt val

Oavsett vilka äventyr du än väljer , finns det en Wrangler som uppfyller alla dina behov.

SAHARA

Utrutsningsnivån Sahara erbjuder som standard bl.a Uconnect™ infotainmentsystem med 8,4” pekskärm och navigation, Alpine®-ljudsystem med 9 högtalare och 18-tums lättmetallfälgar.

RUBICON

Rubicon har två grundläggande funktioner som gjorde den så berömd från första början: stil och utökad 4×4-förmåga. Nya Rubicon 4Xe levereras som standard bl.a med 32” Mud Terrain-däck, frontmonterad kamera och Tru-Lok®-differentialspärrsystem: rätt utrustning för äkta äventyr.Två motorhuvsventiler hjälper till att kyla motorn, medan de 32″ BF Goodrich -däcken och en svart motorhuvdekal kompletterar utseendet.

FÖR DITT ÄVENTYR TILL LIV

Interiören i Jeep Wrangler 4Xe  kombinerar ikonisk stil med modern teknik för att levandegöra varje resa. Rymlig, bekväm och avancerad - det här är den perfekta platsen för att uppleva dina vildaste äventyr.

AUDIO ALPINE® PREMIUM

Nya Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid förstärker ljudupplevelsen med Alpine® Premium Audio som är utrustad med; 12-kanals 552 watt förstärkare, nio högtalare och en bakre subwoofer.